Ukasz52 0 Napisano 4 Lutego 2008 ma ruszyc poczatkiem marca najpóźniej w połowie ..platfusy juz wymieniły pis wiec teraz sie dotrą i do roboty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ramzes 0 Napisano 5 Lutego 2008 Bez względu kto się dorwie do ARMiR, to system komputerowy jest ten sam i jakby się nieco zatyka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emil 0 Napisano 14 Lutego 2008 http://biznes.onet.pl/0,1692427,wiadomosci.html poczytajcie sobie. Makoabra co oni wyrabiaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario98 0 Napisano 19 Lutego 2008 WitamCzy może ktoś coś wie o tym, że rząd ma zamiar wprowadzić ustawę dzięki której rolnik będzie mógł już niebawem zakupić maszynę na którą złożył wniosek w ARIMR a dopiero po rozpatrzeniu wniosku podpisac umowę z agencją i dostac dopłatę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz_farm 0 Napisano 20 Lutego 2008 WitamCzy może ktoś coś wie o tym, że rząd ma zamiar wprowadzić ustawę dzięki której rolnik będzie mógł już niebawem zakupić maszynę na którą złożył wniosek w ARIMR a dopiero po rozpatrzeniu wniosku podpisac umowę z agencją i dostac dopłatę?Jest cóś takiego http://www.minrol.gov.pl/DesktopModules/Announcement/ViewAnnouncement.aspx?ModuleID=1567&TabOrgID=1129&LangId=0&AnnouncementId=9292&ModulePositionId=2212 cyt z w/w projektu wnoiski o przyznanie pomocy złożone w 2007 roku rozpatruje się w terminie 12 miesięcy od dnia złożenia wniosku a jak są poprawki to dłużej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukasz52 0 Napisano 27 Lutego 2008 wniosk ijuz rozpatrują wczoraj miałem telefon w sprawie uzłupełnienia..cos sie dzieje.. podobno planuja pierwsze wypłaty na koniec maja dla tych którzy maja wsio ok... niebardzo mi sie chce wierzyć ale zobaczymy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Doradca_1 0 Napisano 27 Lutego 2008 Ukasz52 napisał:"podobno planuja pierwsze wypłaty na koniec maja" Żeby ludzi nie wprowadzać w błąd - poprawiam, że wtedy to ewentualnie może zaczną podpisywać umowy. Co do wypłat to jeszcze daleka droga przed rolnikiem i co najmniej 1 św. Mikołaj po drodze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukasz52 0 Napisano 27 Lutego 2008 teoretycznie było by możliwe na koniec maja lecz jesli wiesz wiecej drogi doradco zdradź coś ... do mikołaja to myśle już nową maszyna pracować.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario98 0 Napisano 2 Marca 2008 teoretycznie było by możliwe na koniec maja lecz jesli wiesz wiecej drogi doradco zdradź coś ... do mikołaja to myśle już nową maszyna pracować.. Jeżeli wejdzie specjalna ustawa to maszynką będziesz mógł jeżdzić już niedługo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bax-b1 0 Napisano 11 Marca 2008 czesc:) mam pytanko, nie orientujecie sie będą jakieś fundusze na utwardzenie podwórka? chciałbym wybrukować ewentualnie wyasfaltować, dodam ze mam gospodarstwo o pow. ok 15ha i działalność gospodarczą. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hodowca123 0 Napisano 21 Kwietnia 2008 Witam,Czy orientuje się ktoś w sprawie odwołania od negatywnej decyzji z Agencji w sprawie "Modernizacji" Dostałem decyzje odmowną, gdyż zabrakło (przez nieuwagę) jednego podpisu na formularzu. Odwołałem się od tego i nie mam pojęcia jakie mam szanse... Może ktoś z was miał podobną sytuacje. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach