damian9871 0 Napisano 1 Października 2006 tak jak ursus 1224 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antoni2008 0 Napisano 28 Grudnia 2008 Katalogi części zamiennych do maszyn rolniczych marki: JOHN DEERE, CLAAS, CASE IHC, NEW HOLLAND, FIAT, FIATAGRI, HESSTON WELGER, KEMPER, GERINGHOFF I INNYCH Każdy katalog zawiera szczegółowy rysunek danego podzespołu, numer katalogowy, opis części, ilości zastosowane. Dodatkową zaletą katalogu JOHN DEERE jest katalog obrazkowy który pozwala szybko zlokalizować daną część w maszynie. Katalogi są w niemieckiej lub angielskiej wersji językowej a do niektórych maszyn New Holland, Case, Fiat, Hesston opis większości części jest po polsku. Wszystkie katalogi są dostępne na płycie CD w formacie PDF. @mail katalogi_maszyn@interia.pl tel 698145380 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁOWICZAK 0 Napisano 23 Grudnia 2010 ZA DARMO obejrzyj jak mają w kabinach i po zewnątrz http://www.konedata.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koksiarz1990mf 0 Napisano 6 Stycznia 2011 Mam zamiar kupić nowego DEUZA FAHRA, tylko czy wybrać agrotrona czy agrofarmu. Jak na razie wszyscy zachęcają mnie do agrotrona ale ja takiego nie chcę bo ma dużo elektroniki i jest droższy. A co wy mi doradzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach