farmer na 102 0 Napisano 8 Marca 2007 wszystkiego naj naj dla kobiet piszących na tym forum i nie tylko!!< wirtualny kwiatuszek dla Pań> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 8 Marca 2007 Dla pań Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 8 Marca 2007 tylko szkoda że ich tu tak mało... ja dalej czekam na tę jedyną.....miccao świetną różyczke sciągnoleś..ja daje 10000000000000000000000000000000000000000000.........dla tej jedynej:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 8 Marca 2007 Dokładam się do życzeń. Wsztstkiego naj naj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paweł74 0 Napisano 8 Marca 2007 a ja nie dam kwiatka forumowiczkom tylko śle serdeczne życzenia prosto z mego ciepłego serca Panowie zdrowie Pań Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Finka 0 Napisano 8 Marca 2007 Aż mi się cieplutko na sercu i duszy zrobiło... Bardzo dziękuje za życzenia iiii róże... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tina 0 Napisano 8 Marca 2007 Dzięki chłopaki. panowie, dżentelmeni i wszelkiej innej maści... A żon , sióstr itd. itp. to nie można namówić do zabierania głosu na forum???Może nie na temat maszyn, chociaż właściwie dlaczego nie? Chyba nie jestem jedyną rozbijającą się czasami na traktorku ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gees 0 Napisano 8 Marca 2007 Dzięki chłopaki. panowie, dżentelmeni i wszelkiej innej maści... Pederaści ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tina 0 Napisano 9 Marca 2007 Ja o tym nie pomyślałam...Głodnemu chleb na myśli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gees 0 Napisano 9 Marca 2007 Chyba pozwoliłaś sobie na zbyt wiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 9 Marca 2007 Dzień po - ale Dzień Kobiet powinien trwać cały rok - nie zapominajmy o tym!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gees 0 Napisano 9 Marca 2007 Ależ szanowny kolego tak właśnie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izydor 0 Napisano 9 Marca 2007 Spokojnie koledzy jutro będzie rewanż. --> dzień chłopaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanisław11 0 Napisano 9 Marca 2007 To jutro, czy dzisiaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tina 0 Napisano 10 Marca 2007 Chyba pozwoliłaś sobie na zbyt wiele.Przepraszam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach