luk 0 Napisano 14 Lutego 2006 juz nie mam w listopadzie sprzedawalem po 310 20% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Lutego 2006 po jakim czasie moge dostac dopłate do krów mamek czystej rasy??i ile ona wynosi?dzieki to jest moj numer gg 1486570 jak cos to piszcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błażej 0 Napisano 16 Lutego 2006 dopłata do mamek obowiązuje po pierwszym wycieleniu mamki poczytaj sobie www.bydlo.com.pl strona związku pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Technik rolnik 0 Napisano 16 Lutego 2006 Do Błażej. Tylko, że ta strona nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błażej 0 Napisano 16 Lutego 2006 nie działa teraz,ale jeszcze wczoraj działała może aktualizuja coś na niej...niewiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Technik rolnik 0 Napisano 16 Lutego 2006 Zna ktoś jakąś ciekawa strone na temat bydła mięsnego a szczególnie limousine. Gdzie można znaleść jakieś ładne zdjęcia limuzenów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błażej 0 Napisano 16 Lutego 2006 http://www.stackyard.com/pedigree/html/limousin.html na tej stronie są linki do związków hodowców na całym świecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Technik rolnik 0 Napisano 26 Lutego 2006 A ile wynosi taka dopłata do krów mamek do sztuki?????????Czy za krzyżówki z rasami mięsnymi są dopłaty??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Lutego 2006 A ile wynosi taka dopłata do krów mamek do sztuki?????????Czy za krzyżówki z rasami mięsnymi są dopłaty???????W Polsce sa tylko dopłaty do krów czystych ras wpisanych do ksiąg i ze stad pod ocenąDo mieszańców nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marshal_m 0 Napisano 11 Marca 2006 jak sadzicie bardziej opłaca sie postawić na opas bydła czy krowy mleczne co przyniesie lepsze dochody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk 0 Napisano 11 Marca 2006 pewnie ze krówkiale jeszcze lepjei połączyc to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marshal_m 0 Napisano 11 Marca 2006 a w jaki sposób prowadzić hodowle opasów rzeby miec rególarny przypływ gotówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marshal_m 0 Napisano 11 Marca 2006 w sumie chodując krowy mleczne bedą również cielaki które można opasać do odpowiedniej wagi i sprzedawac potem fakt dobry pomysł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stachu1 0 Napisano 11 Marca 2006 Sorki, że się wtrącam ale chyba najlepiej będzie jak tutaj Was zapytam o skup bydła. A konkretnie chodzi mi o to, że potrzebuję duże ilości do uboju biorę każdą ilość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk 0 Napisano 12 Marca 2006 a wiec ile płacisz za do 250 kg i do 600 kg??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk 0 Napisano 12 Marca 2006 a w jaki sposób prowadzić hodowle opasów rzeby miec rególarny przypływ gotówki :?: musisz podzielic całe stado na cykle a jakie stado i ile tych cykli to zalezy od ilosci i od wielkosci gospodarstwa ale zazwyczaj wychodzi to tak ze naraz duzeij ilosci nie kupisz kilka lub kilkanascie sztuka w miesiącu wiec dochód bedzie miesieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marshal_m 0 Napisano 12 Marca 2006 racja. ale w mojej okolicy gościu prowadzi hodowle opasów i przyworza mu kilkadziesiat sztuk cielat a później odbieraja je wszystkie. musze sie od niego dowiedzieć skąd to bierze co to za firma i wogóle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk 0 Napisano 12 Marca 2006 to popytaj go o cene za jaka je kupuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 12 Marca 2006 Chłopaki u mnie za 3 dniowe HF śpiewają powyżej 600zł paranoja. A nawet dochodzi cena do 700. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk 0 Napisano 12 Marca 2006 Chłopaki u mnie za 3 dniowe HF śpiewają powyżej 600zł paranoja. A nawet dochodzi cena do 700. ludzia poprzewracało sie w głowachgdzie tu opłacalnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stachu1 0 Napisano 12 Marca 2006 a wiec ile płacisz za do 250 kg i do 600 kg???duże krowy pow.670kg ok.3,8a byki pow.580kg ok.5>5,20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 12 Marca 2006 Chłopaki u mnie za 3 dniowe HF śpiewają powyżej 600zł paranoja. A nawet dochodzi cena do 700. ludzia poprzewracało sie w głowachgdzie tu opłacalnoscNo niestety ludzie są głupi tak trzeba napisać bo inaczej tego się nie da nazwać. Ja jeszcze kupuje po 500 jak dobry 550 albo 600 ale te to juz są ponad tygodniowe i same piją. Nie słyszał ktoś że z Czech mozna ściągnąć cielaki po 800 mięsne kilku tygodniowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk 0 Napisano 12 Marca 2006 a wiec ile płacisz za do 250 kg i do 600 kg???duże krowy pow.670kg ok.3,8a byki pow.580kg ok.5>5,20 8) 8) 8) pj kolego juz w naszym terenie jest po 5,5 za byczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk 0 Napisano 12 Marca 2006 ja płace 400 max 500 do 2 tygodni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 12 Marca 2006 a wiec ile płacisz za do 250 kg i do 600 kg???duże krowy pow.670kg ok.3,8a byki pow.580kg ok.5>5,20 pj kolego juz w naszym terenie jest po 5,5 za byczkiLuki 5,5 z vat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach