maskin 0 Napisano 9 Lutego 2011 http://ceny.fresh-market.pl/fasola_ja%C5%9B_kar%C5%82owy Panowie cena fasoli jest stała, nie ma żadnej oferty z CHIN!!! przeszukałem cały internet, nie ma nic, jedyno co sie zmieniło to to że handlarze zamiast zarabiać 0,5 zł zarabiają teraz 1,5 zł na kilogramie, a nawet wiecej... kopa w dupe temu co daje mniej niż 4 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskin 0 Napisano 19 Lutego 2011 NO I JUŻ MAMY CENE 3,7... powoli się wychylają, tylko jeden drugiego się boi, ale po cichu widze że 3,8 by wycisnął... tak dalej Panowie...jeszcze trochę ich potrzymajmy... ostatnio widziałem ze bez towaru pojechali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskin 0 Napisano 2 Marca 2011 coś ucichło w fasoli... widze cena wraca jak bumerang... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek3773 0 Napisano 6 Kwietnia 2011 Ucichło ucichło zna ktos cenę bo cisza na forum i wogule zoro zainteresowania,a pasowało by ją zpieniężyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek200 0 Napisano 7 Kwietnia 2011 Pryska ktoś z Was od chwastów fasole afalonem z commandem jak tak to napiszcie jakie dajecie dawki tak żeby spalić tylko chwasty w sklepie gościu mówił że afalon ok. 0.7l a command 0.12l nie za słaby będzię? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskin 0 Napisano 9 Kwietnia 2011 moze na słabszej ziemi wystarczy, na ciezkiej afalon 0,8-1 l + command 0,15-0,2.Jaka jest obecnie cena jasia karłowego... albo inaczej, po ile chcą wyrwać resztki z magazynów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snopek 0 Napisano 12 Kwietnia 2011 Czym zaprawiacie fasole?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malkolm2 1 Napisano 13 Kwietnia 2011 sąsiad sieje szparagówkę i zaprawia nomoltem, super homajem i ewentualnie zaprawą na ziemniaki prestige Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mano 0 Napisano 13 Kwietnia 2011 Kiedy planujecie siew fasolki? Myślę, że w następnym tygodniu będzie można już ruszać ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskin 0 Napisano 7 Maja 2011 Mano przesiałeś już swoją fasolke?, bo juz przesiewają ci co się wcześniej się wyrwali . Jaka cena jaśka na dzień dzisiejszy - wie ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mano 0 Napisano 9 Maja 2011 Ja zasiałem 21 kwietnia, jak były mrozy to dopiero zaczynała wychodzić ale dopiero początki jakieś 1-2 roślinki na m2.Co do ceny to słyszałem że była po 3,30 -3,50zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mano 0 Napisano 14 Maja 2011 Maskin a jak twoja fasolka rośnie? Były problemy, czy obeszło się bez strat ? Mam jeszcze pytanie! czy stosował ktoś Basagran ukraiński kontra polski na swoim polu w ubiegłym roku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskin 0 Napisano 14 Maja 2011 Maskin a jak twoja fasolka rośnie? Były problemy, czy obeszło się bez strat ? Mam jeszcze pytanie! czy stosował ktoś Basagran ukraiński kontra polski na swoim polu w ubiegłym roku?poprzepalełem troche nakladkami. mroz troche tez przezadzil. wiec z plonem nie powinno byc ciekawie, cena na obecny dzien 3,7 brutto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirro 0 Napisano 15 Maja 2011 Ukraiński, czeski, niemiecki, i francuski. Działał poprawnie choć najlepsze były francuski "Fighter" i niemieckie "Zone". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
menos 0 Napisano 15 Maja 2011 witam mam pytanko czym zwalczać oset (ostrzeń polny) w fasoli po siewie stosowałem stomp+afalon a mam problem z ostem może wiecie jaki środki zwalczą oset a nie uszkodzą fasoli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mano 0 Napisano 19 Maja 2011 Aktualna cena w moim regionie 3.00 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskin 0 Napisano 19 Maja 2011 chyba żartujesz z tą ceną.. ja dzwonilem do jednego to mówil ze po 3.7, jak tam wasze fasolki? u mnie na zwizlych glebach jest biala od chlomazonu, a na próchniczych w porządku... ale wiekszość przesiala po przymrozkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mano 0 Napisano 22 Maja 2011 chyba żartujesz z tą ceną.. raczej z takich rzeczy żartować nie wypada, co nie? Piszę fakty! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskin 0 Napisano 23 Maja 2011 no to mnie pocieszyłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek200 0 Napisano 12 Lipca 2011 Pryska moze ktos fasole afalonem z panida jak tak to napiszcie jakie stosujecie dawki i jakie sa efekty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mano 0 Napisano 18 Października 2011 Jaka sytuacja cenowa w waszych regionach. Ponoć teraz poszła go góry 2.60 złA, ludzie mówią aby unikać kupca o nazwisku PŁAZA coś z kasą jest nie tak, i szuka "dziury w całym" w workach. Tak mówią ile prawdy to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rrkukielka 0 Napisano 3 Grudnia 2011 czemu taka cisza nikt nie sprzedaje fasoli cena ruszyla dzis placili unas po 3 zl. na reke [/u][/code][/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek200 0 Napisano 4 Grudnia 2011 Kto tyle placi na reke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marks50 0 Napisano 4 Grudnia 2011 Ja na pewno nie podam "kto" bo zaraz wiadomo telefon , zmowa i dobrego kupca zbałamucą najlepiej domagać się tej ceny bo na pewno jest osiągalna a do wszystkich skupujących radził bym posłuchać rad Staszka bo jak się wyda to nie będzie śmiesznie . :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek3773 0 Napisano 3 Stycznia 2012 Witam Kto sie orientuje jak płacą za fasolę drobną igołomke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach