malkolm2 1 Napisano 5 Czerwca 2013 możesz siać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasio 0 Napisano 5 Czerwca 2013 Dzięki wielkie za rady. Jak u Ciebie w tym roku marchew wygląda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malkolm2 1 Napisano 6 Czerwca 2013 2 kawałki siane przed 3 maja są okropne, wzeszło może z 5% nasion, nadaje się do przesiania ale nie chce mi się. pozostałe 2 przesiałem zaraz po zlewie i jest nieźle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer.piotr 0 Napisano 7 Stycznia 2014 Czy ktoś z Was siał marchew na buraczysku? Chodzi mi o to, czy marchew bedzie tolerowała buraki jako przedplon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jokotulo 0 Napisano 27 Lipca 2015 U mnie sól potasowa to podstawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafał B 0 Napisano 28 Lipca 2015 Witam w tamtym roku mój znajomy miał spory problem z azotanami w marchewce u was też były z tym problemy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matecarter55 0 Napisano 28 Grudnia 2022 jak tam panowie u was marchewka?? ja mam najpiękniejszą od 5 lat, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Merc09 0 Napisano 19 Stycznia Cześć. Mam pytanie. Mieszkam w prywatnym domu, marchew i buraki są przechowywane w piwnicy. A już drugi rok z rzędu marchew zaczyna więdnąć do grudnia. Co robię źle, nie przechowuję poprawnie, kopie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach