robern 0 Napisano 5 Maja 2008 Im starsza roślina tym niższe stężenie. Na krzewiące się rośliny daję 25 kg / 400 wody + 5 kg siarczanu MAGNEZU potem na początek kłoszenia ok. 5-7 kg /400 l wody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meknam 0 Napisano 5 Maja 2008 U mnie pszenica ma już 1 kolanko wyoko i dam jej 15kg mocznika na hektar ( 200 litrów wody ) do tego dodam Oriusa na grzyba i na tym skończe opryski. Ale to polece w następnym tygodniu bo 2 tygodnie temu dałem Alert. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł60 0 Napisano 23 Czerwca 2009 WitamCo sądzicie o nawożeniu dolistnym gnojówką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 24 Czerwca 2009 a masz taki sik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietruszka-rdza 0 Napisano 31 Grudnia 2012 Cena nazowu to nie wszystko.Ważne jest skuteczne opryskiwanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rooolnik 0 Napisano 2 Stycznia 2013 Ważna. Jest formulacja nawozu a co za tym idzie przenikanie poprzez tkankę liscia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mano 0 Napisano 14 Stycznia 2013 WitamCo sądzicie o nawożeniu dolistnym gnojówką stosowałem to w pszenicy bez rozcieńczania(a z rozcieńczaniem stosowałem w fasoli już normalnymi końcówkami) a rozlewałem to końcówkami od RSM-u prosto przed deszczem. Efekt plonowania dobry bo azot i inne składniki trafiły do rośliny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach