Skocz do zawartości
RYSIEK HODOWCA

Stymulatory wzrostu dla świń - rodzaje i ceny.

Rekomendowane odpowiedzi

sam mieszam pasze dla tuczników ale to co używam słabo działa. nie chce wymieniac nazwy firmy. jakie sa stymulatory na rynku godne poleenia i jaki jest ich koszt zastosowania do Tony paszy? premiksy mnie nie interesuja, tylko stymulator.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czlowieku, skad ty masz takie informacje. zagladaj czasem do jakichs branzowych pism!!! przeciez tu chodzi o naturalne stymulatory!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rysiek to się teraz nazywa biostymulatory bo stymulatorów wzrosty nie można już stosować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sam mieszam pasze dla tuczników ale to co używam słabo działa. nie chce wymieniac nazwy firmy. jakie sa stymulatory na rynku godne poleenia i jaki jest ich koszt zastosowania do Tony paszy? premiksy mnie nie interesuja, tylko stymulator.

Szukaj pasz z dodatkiem naturalnego preparaty TECNAROMA HERBAL MIX - lub sam zamów. Służę darmowymi materiałami informacyjnymi.

Pozdrawiam

[/img]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WITAM

pOLECAM ziołowy stymulator wzrostu VILOCYM produkowany przez FARMVET z Wrześni. Dawka 1 - 2 kg/tonę, koszt 30 - 34 zł/1 kg.

Troche kosztuje, ale warto. Daję 2 kg - prosieta, 1,5 kg - starter(20 - 40 kg), 1 - do końca tuczu. Oczywiście w tonie paszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi