RYSIEK HODOWCA 0 Napisano 26 Marca 2007 sam mieszam pasze dla tuczników ale to co używam słabo działa. nie chce wymieniac nazwy firmy. jakie sa stymulatory na rynku godne poleenia i jaki jest ich koszt zastosowania do Tony paszy? premiksy mnie nie interesuja, tylko stymulator. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janusz102 0 Napisano 27 Marca 2007 O ile wiem nie wolno stosować już stymulatorów wzrostu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RYSIEK HODOWCA 0 Napisano 27 Marca 2007 czlowieku, skad ty masz takie informacje. zagladaj czasem do jakichs branzowych pism!!! przeciez tu chodzi o naturalne stymulatory!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janusz102 0 Napisano 12 Kwietnia 2007 Rysiek to się teraz nazywa biostymulatory bo stymulatorów wzrosty nie można już stosować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AromatyPaszowe 0 Napisano 29 Maja 2007 sam mieszam pasze dla tuczników ale to co używam słabo działa. nie chce wymieniac nazwy firmy. jakie sa stymulatory na rynku godne poleenia i jaki jest ich koszt zastosowania do Tony paszy? premiksy mnie nie interesuja, tylko stymulator. Szukaj pasz z dodatkiem naturalnego preparaty TECNAROMA HERBAL MIX - lub sam zamów. Służę darmowymi materiałami informacyjnymi. Pozdrawiam[/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TARPAN 0 Napisano 25 Maja 2008 sam mieszam pasze dla tuczników ale to co używam słabo działa. nie chce wymieniac nazwy firmy. jakie sa stymulatory na rynku godne poleenia i jaki jest ich koszt zastosowania do Tony paszy? premiksy mnie nie interesuja, tylko stymulator. WITAMpOLECAM ziołowy stymulator wzrostu VILOCYM produkowany przez FARMVET z Wrześni. Dawka 1 - 2 kg/tonę, koszt 30 - 34 zł/1 kg.Troche kosztuje, ale warto. Daję 2 kg - prosieta, 1,5 kg - starter(20 - 40 kg), 1 - do końca tuczu. Oczywiście w tonie paszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach