zizu 0 Napisano 15 Listopada 2007 Panowie, sa i inne marki rotorowe, sts jd i nh seri cr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zizu 0 Napisano 15 Listopada 2007 widze niezla rywalizacje ale szkoda ze nie jest to rywalizacja na argumenty.....tylko takie podworkowe przepychanki.... tak w kwestii informacyjnej...claas i s the best ))))))) po co zmieniac cos co jest od poczatku rewelacyjne?niech sa sobie rotorowe kombajny-oczywiscie mowimy tu o mloceniu a nie o separacji-lexion z poprzecznym systemem mlocacym po prostu sie sprawdza zapraszam do dyskusji na argumenty..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukasz52 0 Napisano 13 Stycznia 2008 Widac opinia o Korbankach znacznie sie poprawiła.. skoro nikt sie nie zali... wiec moze ktos ich pochwali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukacz 0 Napisano 13 Stycznia 2008 Jestem podobnie rozbawiony jak podczas oglądania połowy uczestników tańca z gwiazdami lub innych tego typu programów.Kto to są "korbanki" że warto pytać o opinie na ich temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_Fox 0 Napisano 18 Stycznia 2008 Jestem podobnie rozbawiony jak podczas oglądania połowy uczestników tańca z gwiazdami lub innych tego typu programów.Kto to są "korbanki" że warto pytać o opinie na ich temat?Ty mnie jeszcze bardziej rozbawileś, nie wiedziec kto to "Korbanki"? Chyba masz mało wspólnego z rolnictwem a tym bardziej techniką rolnicza a na tą strone trafileś przez przypadek. No ale nie wszyscy muszą wiedziec gdzie się kupuje sprzęt-fakt-widły i grabie mozesz kupic w najbliższym sklepie. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukacz 0 Napisano 18 Stycznia 2008 Panie Wielki Rolniku zadałem sobie trud i wpisałem nazwę w goglach.Wyobraż sobie że do Tarnowa Podgórnego mam 500km.Mieszkam w jednym z najsilniejszych w Polsce rejonie sadowniczym-w okolicach Sandomierza.W tym rejonie mamy Ursusa ,Farmtraca,New hollanda,Case,Kubota,Kioti,Pronar itd. ale ZERO Fendt,MF czyli ZERO korbanka.Wielki Panie Rolniku powiedz ile średnio u Ciebie rośnie ton czegokolwiek na jednym ha. i może wtedy pogadamy o technice rolniczej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel 85 0 Napisano 18 Stycznia 2008 Panie Wielki Rolniku zadałem sobie trud i wpisałem nazwę w goglach.Wyobraż sobie że do Tarnowa Podgórnego mam 500km.Mieszkam w jednym z najsilniejszych w Polsce rejonie sadowniczym-w okolicach Sandomierza.W tym rejonie mamy Ursusa ,Farmtraca,New hollanda,Case,Kubota,Kioti,Pronar itd. ale ZERO Fendt,MF czyli ZERO korbanka.Wielki Panie Rolniku powiedz ile średnio u Ciebie rośnie ton czegokolwiek na jednym ha. i może wtedy pogadamy o technice rolniczej . Co się tak jego uczepiłeś jak ci się ten temat nie podoba to nie pisz tu swoich postów PS. Skąd korbanki mają adresy prywatnych osób, że rozsyłają do nich płyty dvd z pierdołami dotyczącymi maszyn rolniczych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 90 0 Napisano 18 Stycznia 2008 Wlaśnie...skąd mają adresy? nigdy nic od nich nie kupowałem ,mieszkam w okolicach olsztyna no itez jakaś plytka przyszła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suchodolak 0 Napisano 18 Stycznia 2008 Widac opinia o Korbankach znacznie sie poprawiła.. skoro nikt sie nie zali... wiec moze ktos ich pochwaliNo i ruszyles temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_Fox 0 Napisano 18 Stycznia 2008 Panie Wielki Rolniku zadałem sobie trud i wpisałem nazwę w goglach.Wyobraż sobie że do Tarnowa Podgórnego mam 500km.Mieszkam w jednym z najsilniejszych w Polsce rejonie sadowniczym-w okolicach Sandomierza.W tym rejonie mamy Ursusa ,Farmtraca,New hollanda,Case,Kubota,Kioti,Pronar itd. ale ZERO Fendt,MF czyli ZERO korbanka.Wielki Panie Rolniku powiedz ile średnio u Ciebie rośnie ton czegokolwiek na jednym ha. i może wtedy pogadamy o technice rolniczej .Sorki. myslałem że jestes miastowy. przyznaje się do błędu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_Fox 0 Napisano 18 Stycznia 2008 Kupując coś podpisujesz zgode na przetwarzanie danych osobowych. A firmy później handlują pod stołem tymi danymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukasz52 0 Napisano 18 Stycznia 2008 korbanki maja jakies dane z spisów rolnych czy z beneficjentów dopłat w kazdym razie maja kazdego kto ma wiecej niz 5 ha... czy to legalne to niewiem ale spróbujcie im zabronic a co do płyt to jesli za darmo co za problem jak niechcesz to im odeslij napewno sie ucieszą.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_82 0 Napisano 18 Stycznia 2008 Dane w postaci : Nazwisko, Imie, miejscowosc, oraz wysokosc doplaty do gruntów są powszechnie dostepne zobaczcie na strone http://www.arimr.gov.pl/index.php?id=64&id1=0&id2=0 napewno sie znajdziecie . A majac te dane mozna w przyblizeniu okreslic kto ma jaki areal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_Fox 0 Napisano 19 Stycznia 2008 A w sumie macie racje jak za darmo to nie jest źle. Szkoda tylko ze człowiek się naogląda a później szkoda że nie może kupic. Takie to komiczne pieniądze. Dziasiaj kumpel się ekscytował że nowe audi R8 kosztuje 600 tys. a za te kasa to nowego classa można kupic a na jakiś większy to już braknie. Ale bądźmy dobrej myśli- UNIA NA DA!!!!!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
małorolny2 0 Napisano 19 Stycznia 2008 A w sumie macie racje jak za darmo to nie jest źle. Szkoda tylko ze człowiek się naogląda a później szkoda że nie może kupic. Takie to komiczne pieniądze. Dziasiaj kumpel się ekscytował że nowe audi R8 kosztuje 600 tys. a za te kasa to nowego classa można kupic a na jakiś większy to już braknie. Ale bądźmy dobrej myśli- UNIA NA DA!!!!!!!!!! Pozdrawiameeeee do jednego z modeli merola tarcze hamulcowe kosztują 90 tys zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 19 Stycznia 2008 eeeee do jednego z modeli merola tarcze hamulcowe kosztują 90 tys zeta tylko kurna, promocja normalnie jakaś ciekawe do jakiego modelu, chyba raczej nie bedą pasowały do "beczki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hans 0 Napisano 19 Stycznia 2008 raczej malo prawdopodobne - S 65 AMG L albo CL 65 AMG V12 kosztuje 950 tys brutto wiec watpie zeby tarcze kosztowały 90 tys......... www.mercedes-benz.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIWY 8170 0 Napisano 8 Lipca 2009 Jestem podobnie rozbawiony jak podczas oglądania połowy uczestników tańca z gwiazdami lub innych tego typu programów.Kto to są "korbanki" że warto pytać o opinie na ich temat?Ty mnie jeszcze bardziej rozbawileś, nie wiedziec kto to "Korbanki"? Chyba masz mało wspólnego z rolnictwem a tym bardziej techniką rolnicza a na tą strone trafileś przez przypadek. No ale nie wszyscy muszą wiedziec gdzie się kupuje sprzęt-fakt-widły i grabie mozesz kupic w najbliższym sklepie. Pozdro. GREGORY ty pempku świata nie wszyscu muszą wiedzieć kto to są korbanki a nawet jak wiem w czym mi to pomorze co kase mi dadzą czy na kawe mnie zaproszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarmerBorys 0 Napisano 27 Września 2009 BRAWO CLAAS!!!!!!!!!!! Nareszcie zrobią porządek, umowę zakończą współpracy i zaczną jakaś normalną sieć tworzyć części i serwisu. Nie może być tak jak robi Korbanek z narzutem na części i wszystko!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 0 Napisano 16 Lutego 2010 Tanie części zamienne do Massey Ferguson -ów ! Jesli potrzebujesz czesci do MFów -zadzwon,napisz tel. 604 524 108 Comp4ct@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek_zx6r 0 Napisano 17 Lutego 2010 na to czy ktoś zostanie dealerem Claasa w Polsce, będziemy musieli jeszcze troche poczekać bo wytyczne do do reklamy, jakości serwisów i punktów dystrybucyjnych są wyśrubowane, a może cie wierzyć lub nie ale Korbanek stracił Claasa przez ciągniki. Wolał sprzedawał MF i Fendt a Claas był daleko z tyłu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balcerowicz 0 Napisano 20 Października 2010 Czy może ktoś się już orientuje jak wygląda sytuacja z nową siecią dealerską Claas Polska? Czy są lepsi niż Korbanki? Czy mają lepsze ceny i czy lepiej obsługują niż u Korbanka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibon16 0 Napisano 20 Października 2010 co do tego że korbanek przestał być dystrybutorem classa to z tego co mówil ich przedstawiciel to usterkowość ciągników i były jeszcze akie historie ze lexiony płoneły. A co do nowych delerów to byłem na stoisku na agro show to przedstawiciel był bardzo słabo poinformowany a co do cen to nie wiem jak tam ale u korbanków zawsze można było liczyć na duży upust Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibon16 0 Napisano 20 Października 2010 reasumując korbanki to marka a nowy przesdstawiciel raczkuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 22 Października 2010 co do tego że korbanek przestał być dystrybutorem classa to z tego co mówil ich przedstawiciel to usterkowość ciągników i były jeszcze akie historie ze lexiony płoneły. A co do nowych delerów to byłem na stoisku na agro show to przedstawiciel był bardzo słabo poinformowany a co do cen to nie wiem jak tam ale u korbanków zawsze można było liczyć na duży upustBardzo duża marża to można dać duży upust by klient był zadowolony ile to niby dostał rabatu. Prosta praktyka marketingowa. Nie wierzę że korbanki czy ktoś inny sprzedał maszynę poniżej zakupu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach