Balcerowicz 0 Napisano 23 Października 2010 czy kupowaliście już części w nowej sieci Claas polska ? czy mają je taniej czy drożej i jak z ich fachowością? Bo u Korbanka widziałem że już żadnej maszyny Claas nie ma. Ale słyszałem że części nadal sprzedają do Claas i mówią na wsi że mają taniej niż nowa sieć dealerów i że w ogóle ci nowi dealerzy nie umieją dobrać części jak u korbanka. Czy możecie to potwierdzić? Czy ktoś z was sam już ma tu doświadczenie? Proszę o odpowiedź tych co tego doświadczyli a nie tych co tylko gdybają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert19t 0 Napisano 2 Grudnia 2010 Doradztwo jest naprawde dobre i dobor czesci i wiadomo ze orginal.Ale ceny są bajeczne.wiem bo dosyc duzo kupowalem od niech czesci do ciagnikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timasz 0 Napisano 26 Października 2011 A ja mam pytanko odnosnie przedstawicieli handlowych a mianowicie- czy na dany teren np powiat przypada jeden przedstawiciel dajmy na to 3 powiaty czy tez ten teren jest podzielony np duze gospodarstwa obskakuje dyrektor lub starszy przedstawiciel a cala reszte mlody przedstawiciel? Co do cen to bylem w glebokim szoku gdy za dobrze wypasionego claasa axosa 86 km powiedziano mi 185 tys netto, szczerze to dawniej u korbanka bylo taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach