buchaj 0 Napisano 3 Maja 2007 @gedii - dzięki za filmik. A jaki john deere ciągnie ten pług (ile ma km)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 3 Maja 2007 Dzięki za film Zdawałoby się,żę ten pług stawia pieroński opór,ale chyba tak nie jest,bo ciągnik ładnie idzie,ale co prawda ma ze 160KM albo i więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 3 Maja 2007 jak by można to i ja bym prosił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 3 Maja 2007 Dzięki za film Zdawałoby się,żę ten pług stawia pieroński opór,ale chyba tak nie jest,bo ciągnik ładnie idzie,ale co prawda ma ze 160KM albo i więcej zobacz jaką obrotówke mógł by ciądnąć a jaka jest szerokość robocza tego glimera co do jd to nie wiem jaki on jest ale seria 6000 a one chyba są do 160HP.pswysyłam filmik do kolejnych osóbPOZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 3 Maja 2007 Zdawałoby się,żę ten pług stawia pieroński opór,ale chyba tak nie jest,bo ciągnik ładnie idzie,ale co prawda ma ze 160KM albo i więcej Aż tak dużego oporu to nie stawia. Biorąc pod uwagę jego szerokość roboczą, to ładnie idzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 3 Maja 2007 W razie możliwości też bym prosił miccao@onet.eu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 3 Maja 2007 Biorąc pod uwagę jego szerokość roboczą, to ładnie idzie. No pewnie.Chyba kupie 3 skibowy wachadłowy do swojej 60 Będe na 3 zapierdzielał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 3 Maja 2007 Jak będziesz trójką zapierdzielał, to skiby bedą leciały na pole do sąsiada Lepiej kup 5 skibowy i jeźdź wolniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paktofonikas 0 Napisano 3 Maja 2007 to i ja bym prosil o filmik paktofonikas@wp.pl z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 3 Maja 2007 Biorąc pod uwagę jego szerokość roboczą, to ładnie idzie. No pewnie.Chyba kupie 3 skibowy wachadłowy do swojej 60 Będe na 3 zapierdzielał tylko lemkena a nie ten polski spychacz:)paktofonikas miccao do was własnie wysyłem reszta powinna już mniec POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 3 Maja 2007 dzięki gedii tylko jest jedno ale: to nie orka tylko podorywka a pozatym to ziemia jak w bednarach. Jak by go zapóścił w gline i na 30 cm to już by tak nie latał. Ale faktem jest że bardzo ładnie kryje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 3 Maja 2007 (edytowane) no niestety dysponuje tylko takim filmikiem a poza tym to raczej nie jest pług to głębokiej orki. Edytowane 3 Maja 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 3 Maja 2007 Ale faktem jest że bardzo ładnie kryje.Ja gdzieś czytałem, że trzeba nim szybko jeździć, żeby ładnie kryło, ale na tym filmiku wcale tak szybko nie jeździ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 3 Maja 2007 Ale faktem jest że bardzo ładnie kryje.Ja gdzieś czytałem, że trzeba nim szybko jeździć, żeby ładnie kryło, ale na tym filmiku wcale tak szybko nie jeździ.A to ciekawe bo ja słyszałem znowóż że trzeba wolno jechać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 3 Maja 2007 Najlepiej to jeździć z umiarkowaną prędkością Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paktofonikas 0 Napisano 3 Maja 2007 sporo skib ma ma tym filmiku;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawoo 0 Napisano 3 Maja 2007 Ja też bym bardzo prosił o filmik.Pawoo86@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 4 Maja 2007 poszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczewko 0 Napisano 4 Maja 2007 i ja tez chce.szczewko@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iwan 0 Napisano 10 Września 2007 czy ktoś może widział pług wahadłowy 3- lub 4-skibowy firmy lemken? A może ktoś wie jakie jest zapotrzebowanie mocy w tego typu pługach tejże firmy? Bo na przykład pług wahadłowy famarolu potrzebuje ~30 KM na skibę (wg danych na jakiejś stronie), no ale to w końcu polska konstrukcja, za odp. byłbym wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paktofonikas 0 Napisano 12 Września 2007 Pług wahadlowy to jednak nie taka zla sprawa jak niektorzy mowia.Moze i to wynalazek ale za to kryje bardzo dobrze.16245 z 5 korpusami i smiga az moli. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablooo 0 Napisano 25 Listopada 2007 Ile może kosztować 3 wahadłowa z Famarolu?Może lepiej nie pytać o Lemkena,ale jeśli robią 3 skibowe to też chętnie porównalbym cene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelek32 0 Napisano 25 Listopada 2007 sąsiad miał 4 skibowy i 1614 miała co robić- szybko go sie pozbył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablooo 0 Napisano 25 Listopada 2007 Czy ten pług ma bestopniową szerokość orki,czy stałą,czyli bez regulacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 3 Grudnia 2007 może podpowiecie mi czy można w Polsce dostać zamienne części (lemiesze, odkładnie ) do pługa DURO CHARRUES TYP 5300 na lemieszu było napisane PERMANIT U1300 ML na odkładnie było napisane 013B2 może części zamienne podpasuję od Vogel & Noot'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach