Drakhtul 0 Napisano 14 Marca 2014 Ja rozstawilem lezak i sie troche popalalem taka piekna pogoda dzisiaj Moze pozniej wezme sie do roboty ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
engo 0 Napisano 25 Marca 2014 serfowałem po internecie Tak mam zasięg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 16 Lutego 2015 W sobotę juz widziałem pierwszego z nawozem w rzepaku i pszenicy. A jak w waszych stronach, też już coś sie dzieje w polu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 16 Lutego 2015 na razie snieg topnieje i woda stoi wiec szybko nie da sie wjechac, takiego mokrego roku dawno nie bylo, sa takie miejsca ze od zniw w koleinach woda stoi i nie moze wsiaknac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 17 Lutego 2015 Witam.Z nocy przymrozek -5 wiec po polu można było jechać. Dzisiaj w (niedaleko ode mnie) rzepaku siał i i chyba mu się "nie domknęło" bo jeszcze kilka kilometrów na asfalcie było widać żółto-kremowe kulki nawozu. Ale to "niemiec" to go stać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starstar 0 Napisano 9 Sierpnia 2017 a ja nic nie robie mam od tego pracownikow i zarzadce dogladam tylko jak pomnazaja sie moje pieniadze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach