MarcinC-360 0 Napisano 8 Października 2007 Bendek,rozumiem,że masz cos takiego http://www.allegro.pl/item253046316_ciagnik_steyr_9086.html Tylko,że mocniejszego?Orientowałes się jaka jest dostepność i cena częśći?W ogóle to taki ciągnik jest drogi w utrzymaniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bendek 0 Napisano 8 Października 2007 ja mam z 93 roku czyli to jest troszke wczesniejsza generacja bo mojego 8130 prod do 93 roku moje gg 9018147 jak chce pogadac o steyr-ach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 9 Października 2007 Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bendek 0 Napisano 24 Października 2007 marcinc-360 miałeś sie do mnie odezwac na gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 24 Października 2007 Odezwałem sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sim0n 0 Napisano 6 Marca 2008 Steyr dawniej były bardzo popularne na zachodzie i na południu (tzn. austria, węgry, czechosłowacja ) z tego co słyszałem i czytałem to miały trwałe silniki. teraz jak ktoś wspomniał Steyr Tractors jest częścią CHN i produkują głównie na lokalny rynekSteyr ma dużo wspólnego z Casem bo z tej samej fabryki wychodziły i steyr i case modele nie wiem dokładnie jakie, ale podobieństwa można poznać np. po kabinie itp.Obecne modele osobiście mi się bardzo podobają, szukałem dilera na polske ale niestety :/ najbliżej to chyba czechyA silniki mają dobre i solidne bo jak nie stosują fińskich Sisu to robią własnehehe i tak z 3 garów potrafią wycisnąć 76 kucy nieźle (model 375 Kompakt)a i wiem że produkują silniki dla BMW do X5, więc to mówi samo za siebie jeśli chodzi o jakośc tych ciągników Jak się myle to niech mnie ktoś poprawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialy2005 0 Napisano 7 Marca 2008 jak chcesz delere to niedługo wprowadza piomar z grójca maja teraz case, zetora i ursusa ale głownie casem handluja ikażdego namawiaja a mówili mi że od nowego roku mja wprowadzac stayera, mysle ze każdy dealer case bedzie miał także stayera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sim0n 0 Napisano 7 Marca 2008 W Grójcu fajnie tylko że ja jestem z pomorskiego (okolice Słupska) i chyba najbliższy dealer Case to w Toruniu albo okolice gdańska a to pow. 100 km ode mnie :/Ale dzięki dobrze wiedzieć że Steyr-y będą dostępne w polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luksus 0 Napisano 12 Października 2008 witam! Ja mam steyr 8120 1982 roczek. jest to super maszyna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luksus 0 Napisano 12 Października 2008 koło maławy jest dealer co ma steyr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koseś 0 Napisano 12 Października 2008 luksus gdzie dokładnie? bo jestem zaiteresowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luksus 0 Napisano 12 Października 2008 techpom w krzywonosi. oni chyba mają Steyr-a bo na zielonym agro show go wystawiali http://www.techpom.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
urbandaniel 0 Napisano 24 Stycznia 2009 kolo siedlec jest diler w firmie POLFARMER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekordbs 0 Napisano 21 Września 2009 szukam wału korbowego do silnika z ciągnika styer. Symbol 9814, gdzie można coś takiego kupić, ktoś może handluje częściami do Styera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antoni2008 0 Napisano 23 Października 2009 Katalogi części zamiennych do ciągników STEYER !Katalogi są dostępne w na płycie CD w formacie PDF. Katalogi są w kilku wersjach językowych; niemieckiej, angielskiej . tel; 698145380@-mail; katalogi_maszyn@interia.plGG 724235 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁOWICZAK 0 Napisano 19 Grudnia 2010 KATALOGI CZĘŚCI TRAKTORÓW http://www.trattore.it oraz DANE TECHNICZNE http://konedata.net/Traktorit/traktorit.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobJust 0 Napisano 13 Sierpnia 2011 Podobno jakis steyr jest klonem case cs150, ktos wie jaki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregor 80 0 Napisano 13 Sierpnia 2011 Z tego co mi wiadomo to case jest na licencji stayera tak mi gosciu w holandii gadal i pokazytwal na case 150 konnym napisy stayer na szybach i nie tylko ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach