Gość Napisano 20 Stycznia 2006 Gama z tego co wiem nie jest nowym programem. To sprawdzony towar z Dobropaszu. Wiem bo jadę na tym programie od ponad roku. Wyniki wyjątkowo równe. W grudniu zdałem stado Rosa (21000) śr. waga 2,45, Zużycie 1,87 upadki 3,8 tuczone średnio 42 dni. Pasza z Provimi-Rolimpex Babsk łódzkie Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Lutego 2006 czy na PROWIMI macie problem z mokrą sciółką ,chcę też się zapytać o to dlaczego zmienili Quatro na Gamma ,jak to komentują handlowcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Lutego 2006 czy na PROWIMI macie problem z mokrą sciółką ,chcę też się zapytać o to dlaczego zmienili Quatro na Gamma ,jak to komentują handlowcyNie quatro tylko trio jest wycofane. Wypróbuję go na pewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Lutego 2006 Provimi do kazdej dostawy paszy GAMMA powinno dawać cały zestaw słomy bo sranie masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lutego 2006 A co sądzicie o animexe zamość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lutego 2006 zastanawiam się nad zmianą paszarni, co sądzicie na temat HIMY w Spytkowicach? dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lutego 2006 A co powiecie na temat PROVIMI?Ile razy dościelacie w ciągu rzutu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lutego 2006 Provimi do kazdej dostawy paszy GAMMA powinno dawać cały zestaw słomy bo sranie masakra[/quote dlaczego nie zmienisz paszarni ?chyba że nie masz już kasy na nic tzn.na opał,lekarza i zostało Ci tylko sranie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lutego 2006 zastanawiam się nad zmianą paszarni, co sądzicie na temat HIMY w Spytkowicach? dziękuje za odpowiedzi. jeszcze nie otrzymalś żadnej odpowiedzi a już diękujesz ? nadgorliwość jest gorsza niż sabotarz - pamiętaj ! ! ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lutego 2006 A co sądzicie o animexe zamośćW tym Animexie to jest tak ze co druga dostawa paszy to lipa a na koniec dadza ci smierdzacy finiszer i jest po kurczakach w 5 tygodniu robie podbiurke i srednia wychodzi 2.1 2.2 a w szustym po finiszerze slabe 2 Radze wiec wystrzegajcie sie tego ANIMEXU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lutego 2006 zastanawiam się nad zmianą paszarni, co sądzicie na temat HIMY w Spytkowicach? dziękuje za odpowiedzi. jeszcze nie otrzymalś żadnej odpowiedzi a już diękujesz ? nadgorliwość jest gorsza niż sabotarz - pamiętaj ! ! !JA TU NIE WIDZĘ ŻADNEJ NADGORLIWOŚCI CZŁOWIEKU, PO PROSTU KTOŚ UPRZEJMIE ZAPYTAŁ I TO WSZYSTKO. PO CO WOGÓLE ZABIERASZ GŁOS JAK NIC NA TEN TEMAT NIE WIESZ! TO JEST MIEJSCE GDZIE LUDZIE LICZĄ NA JAKIEŚ PODPOWIEDZI , WSKAZÓWKI I PO TO WŁAŚNIE STWORZONO TO FORUM. NA CZACIE MASZ MIEJSCE ŻEBY WYPISYWAĆ GŁUPOTY I ZGRYWAĆ SIĘ W TAKI PŁYTKI SPOSÓB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lutego 2006 ANONYMOUS NA PREZYDENTA !!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Lutego 2006 napiszcie jakie macie ceny paszy to porownamy sobie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Lutego 2006 S 835 NETTOG 805 NETTOF 775 NETTO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Lutego 2006 zastanawiam się nad zmianą paszarni, co sądzicie na temat HIMY w Spytkowicach? dziękuje za odpowiedzi. jeszcze nie otrzymalś żadnej odpowiedzi a już diękujesz ? nadgorliwość jest gorsza niż sabotarz - pamiętaj ! ! ! Ztym ANIMEXEM to naprawde jest az tak żle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Lutego 2006 Z jakiej wytwórni masz takie ceny , ja takie miałem z Brzeska wmiesiącu listopadzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Lutego 2006 zastanawiam się nad zmianą paszarni, co sądzicie na temat HIMY w Spytkowicach? dziękuje za odpowiedzi. jeszcze nie otrzymalś żadnej odpowiedzi a już diękujesz ? nadgorliwość jest gorsza niż sabotarz - pamiętaj ! ! ! Ztym ANIMEXEM to naprawde jest az tak żle ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Lutego 2006 ostatnio to nie najgorzej ale dobra pasza z tej wytwórni to jak loteria Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lutego 2006 A jak idą kurczaki na DOSCHE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lutego 2006 Średnia cena w PROVIMI pasza quatro u mnie to 780 zl/t.Ostatnio wyniki słabe i bardzo mokro.Upadki 4.5,%,waga średnia 2.5kg na 43.5 dzień, zużycie 2.05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lutego 2006 Średnia cena w PROVIMI pasza quatro u mnie to 780 zl/t.Ostatnio wyniki słabe i bardzo mokro.Upadki 4.5,%,waga średnia 2.5kg na 43.5 dzień, zużycie 2.05 Gościu coś jest nie tak? ja żywię guatro od roku i najgorszy mój wynik to waga 2,30 kg i zużycie 1,96 ale przy 9% zdychów -REO,pozostałe O.K.nie podaję żeby nie robić reklamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Lutego 2006 Cena tony paszy nie mówi nic o jej jakości. Proponuję rozmawiać konkretnie, tzn. jaki jest koszt paszy na 1 kg wytworzonego żywca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Lutego 2006 Cena tony paszy nie mówi nic o jej jakości. Proponuję rozmawiać konkretnie, tzn. jaki jest koszt paszy na 1 kg wytworzonego żywca.1.61 brutto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Lutego 2006 Prosze mi napisać wyniki jakie macie na PROVIMI?Bo bylo ok ale 2 rzuty teraz to katastrofa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Marca 2006 ktora wytwornia waszym zdaniem jest lepsza koudijs czy golpasz chodzi mi o wynik koncowy co do sr wagi i zuzycia oraz czy nie robi sie mokro ja mam teraz z piasta i jak na razie nie mam powodow do narzekan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach