paweł74 0 Napisano 16 Czerwca 2007 Hoinka-221 i to jest napisane poprawnie fajnie mieć nazwisko z błendem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 16 Czerwca 2007 Kaczmarek - 59403 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 16 Czerwca 2007 Ale ten wykaz, wyszukiwarka nazwisk kłamie, bo wpisałem nazwisko panieńskie mojej żony, naprawde nie ma wiele osób z tym nazwiskiem, no i w województwie w którym mieszkała, według tego wykazu, są tylko trzy osoby o tym nazwisku, a rodzina tam mieszkająca liczy kilkanaście osób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 17 Czerwca 2007 Hoinka-221 i to jest napisane poprawnie fajnie mieć nazwisko z błendem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dewu 0 Napisano 18 Sierpnia 2007 Te dane nie są aktualne albo to jakać kicha.Wyszukiwarka pokazuje w moim wojewódżtwie 12 osób a moja najbliższa rodzina liczy 16 osób.Nazwisko wpisałem dobrze, napewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlodociany17 0 Napisano 19 Sierpnia 2007 10447 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drjanusz 0 Napisano 19 Sierpnia 2007 A mnie jest 12328 ,No to rozmnożyłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 19 Sierpnia 2007 114 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awe 0 Napisano 19 Sierpnia 2007 Te dane nie sš aktualne albo to jakać kicha.Wyszukiwarka pokazuje w moim wojewódżtwie 12 osób a moja najbliższa rodzina liczy 16 osób.Nazwisko wpisałem dobrze, napewno. wpisujšc nazwisko sšsiada wyszło że w województwie nie ma żadnego a na wiosce jest co najmniej 10 z dziecimi a mojego tylko 3522 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 19 Sierpnia 2007 Moich "ziomali" jest 1104 z czego 365 jest w byłym suwalskim! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 23 Sierpnia 2007 Lepperow jest 68 a moja rodzinka liczy 388 a w samym lubelskim 261 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gees 0 Napisano 23 Sierpnia 2007 Sraka - to jest rzadkie nazwisko !!!Tylko jedna jest w kaliskim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlik23 0 Napisano 28 Września 2007 jest 5ciu o nazwisku (słowo zostało usunięte). Kiedyś ojciec był na slązku w gospodzie której właścicielem bym koles o takim nazwisku, możecie się domyślac jak nazywał się lokal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emil 0 Napisano 23 Stycznia 2008 Myśle, ze znalazłem coś dokładniejszego do odnalezienia ,,SWOICH" ludzi LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 23 Stycznia 2008 Myśle, ze znalazłem coś dokładniejszego do odnalezienia ,,SWOICH" ludzi LINK dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 23 Stycznia 2008 Myśle, ze znalazłem coś dokładniejszego do odnalezienia ,,SWOICH" ludzi LINKznalazłem błąd pokazuje że nie ma mojego nazwiska w powiecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emil 0 Napisano 23 Stycznia 2008 Myśle, ze znalazłem coś dokładniejszego do odnalezienia ,,SWOICH" ludzi LINK dobre A co najlepsze w moim przypadku praktycznie w 95% prawdziwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek76 0 Napisano 23 Stycznia 2008 Osób z moim nazwiskiem pierwsza wyszukiwarka znalazła tylko 9 a druga aż 13. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 24 Stycznia 2008 chyba sie zgadza bo 5 w b-b i to moja rodzina,najwiecej s.krakow i to sie tez zgadza z polowe znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gofer80 0 Napisano 18 Grudnia 2009 2730 najwiecej w powiecie chełmskim 339 większość pochodzi z małej miejscowości Zalin gdzie co drugi ma nazwisko Walczuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drjanusz 0 Napisano 22 Grudnia 2009 A mnie jest w Polsce 13792 i najwięcej w Krakowie 505 szt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach