osa21 0 Napisano 5 Lipca 2007 Ja lubię tylko mocny browar Warka Strong i Volt Strong ale ostatnio tylko Volta kupuję, a jak jest u was?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 5 Lipca 2007 Jako lokalny patriota Perła (Mocna także). Chętnie piję Tyskie a ulubione to Dębowe Mocne Paniom polecam Gingersa - moim znajomym płci żeńskiej bardzo smakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 5 Lipca 2007 SPECJAL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetor84 0 Napisano 5 Lipca 2007 ZIMNE WARKA STRONG! albo tyskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 5 Lipca 2007 !! ŻYWIEC SPECJAL !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nina-pl 0 Napisano 5 Lipca 2007 ja mam nadmiernie rozwinięte kubki smakowe chyba bo z piwa to tylko te słodkie dla bab ale kocham wino mam w okolicy winnice i gośc robi doskonałe wina [medalowe na winobraniu w Z G]I SPRZEDAJE PO 25 Zł za flaszkę rozkosz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibisdz 0 Napisano 5 Lipca 2007 HARNAŚ, u mnie w żabce teraz jest po 1,55 w butelce promocja !!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 5 Lipca 2007 HARNAŚ HEJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol P 0 Napisano 6 Lipca 2007 Żywiec, Lech, Lech Mocny, Perła, Warka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SMOK 0 Napisano 6 Lipca 2007 Regionalna produkcja - Browar Łomża Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FREZ 0 Napisano 6 Lipca 2007 Czarny Specjal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drjanusz 0 Napisano 6 Lipca 2007 No widzę że są tu koneserzy dobrego piwa(Karol P)LECH,LECH MOCNY no jakiś Żubrzyk i Tyskie !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 6 Lipca 2007 żuberek i lech pils Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoSS 0 Napisano 6 Lipca 2007 Wielkopolski LECH premium , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukasz52 0 Napisano 6 Lipca 2007 niepije nic alkocholu juz 10 miesale zawsze lubiłem czerwona warke albo redsa lub zuberka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 6 Lipca 2007 temat bardzo rozwojowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 8 Lipca 2007 ja to zawsze kupuje najtansze z biedronki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 8 Lipca 2007 Koneserem to ty nie jesteś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 8 Lipca 2007 Żubr (wieczorem podchodzi bardziej ),Warka,Dębowe Mocne,Harnaś,Strzelec i Tyskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adas 0 Napisano 8 Lipca 2007 OCZYWISCIE ŻYWIEC I SPECJAL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nik29 0 Napisano 8 Lipca 2007 LECH PREMIUM!!!!!!!!!! TO JEST PIWO!!!!!!! ,a,pozatym pije nalewki na spirytusie własnej produkci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 8 Lipca 2007 LECH Warka Strong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 19 Lipca 2007 to nikt więcej nie pije piwa a moze coś mocniejszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alberto 0 Napisano 19 Lipca 2007 Ja pije sobie Okocim Mocne. Ale uważam że dla rolników byłaby dobra wódka o nazwie "Złoty Kłos" aby się wam i mi rodziły same złote kłosy ale to tak z fajnej nazwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suchodolak 0 Napisano 20 Lipca 2007 ja pije leszka a z mocniejszych dobry samogon bo panstwowka kazda prawie jednakowy ma smak popie dzielily sie te nasze panstwowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach