Rydzek 0 Napisano 7 Marca 2009 panowie jaki agregacik podorywkowy podczepic do ciagnika 215km do uprawy bezorkowej na 4,5,klase z gliną, tylko nie polskiej produkcj doradzi ktos?jakies zdjecia mile widziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 13 Marca 2009 poszukaj w lemkenach to mercedes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
globus0007 0 Napisano 13 Marca 2009 Jeśli do uprawy bez orkowej to zdecydowanie Horsch!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 14 Marca 2009 vedel tesz baja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rydzek 0 Napisano 14 Marca 2009 czekam na przedstawiciela horscha i zobaczymy jakie ceny zaproponujepatrząc na kurs euro to rewelacji raczej nie bedzie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzyczek_2 0 Napisano 20 Marca 2009 Koledzy mam pytanie do użytkowników agregatu uprawowego KOMBI z Uni Grudziądz. Mianowicie czy po rozłożeniu agregatu zapinacie ten ok20cm łącznik-płaskownik łączący ramę główną z wałkami czy zostawiacie nie zapięty Może trzeba go zapinać tylko w określonych sytuacjach czy zawsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martin16245 0 Napisano 20 Marca 2009 Mam pytanie do praktykow, a wlasciwie do wlascicieli 16245, jak agregat do niego zaaplikowac na 7 czy 9 lap? chodzi mi o mandama, wiem ze sa tabele... ale mi chodzi o to jakie sa realia. Ziemie u mnie to II do IIIb, ogolnie sa to gliny dosc twarde i ciezkie, teren pagorkowaty do gorzystego.... co polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paktofonikas 0 Napisano 20 Marca 2009 Myślę że klasyk 3m na 7 łap skor masz gliny i pagórki. Przy 9 to już 3,6 tak? Może nie dać rady uzyskać wystrczającej prędkości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 20 Marca 2009 Właśnie o prędkość tu chodzi więc nie szalej widziałem jak się męczą i nawet brony z tyłu a wtedy jeszcze wolniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanek 0 Napisano 21 Marca 2009 http://www.pomltd.com.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=51&Itemid=150 pracuje ktoś z was z takim typem agregatu uprawowo siewnego??? bedzie dobry na średnie klasy ziemie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil 23 0 Napisano 21 Marca 2009 http://www.pomltd.com.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=51&Itemid=150 pracuje ktoś z was z takim typem agregatu uprawowo siewnego??? bedzie dobry na średnie klasy ziemie???Ile koni musi mieć traktor do takiego agregatu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 21 Marca 2009 A nie lepie d-7 lub d-8 o ne są super i jakiś agregat są różne szerokości na pewno zkompletujesz do swojego konia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil 23 0 Napisano 21 Marca 2009 A nie lepie d-7 lub d-8 o ne są super i jakiś agregat są różne szerokości na pewno zkompletujesz do swojego konia.Mam 80km Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanek 0 Napisano 21 Marca 2009 ja mam ZETORA FORTERRE 11441 zamierzam kupić ten zestaw jak sądzicie bedzie on dobry??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 21 Marca 2009 KAMIL 23 ja też mam 80 KM Polsko-czechoslowackie i bez pszótka do niego 2.5m agregat uprawowo-siewny czynny wał packera hydropak i d7 całość w AMAZONE i powiem Ci że super ,rzepak poniżej 2 kg. sialem nim iO.K. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil 23 0 Napisano 21 Marca 2009 KAMIL 23 ja też mam 80 KM Polsko-czechoslowackie i bez pszótka do niego 2.5m agregat uprawowo-siewny czynny wał packera hydropak i d7 całość w AMAZONE i powiem Ci że super ,rzepak poniżej 2 kg. sialem nim iO.K.Jarki ile kosztuje taki zestaw ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 21 Marca 2009 HANEK do tej mocy , za lekki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 21 Marca 2009 ja dalem 10000zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanek 0 Napisano 21 Marca 2009 to jaki byscie polecili???? oczywiście nowy nadbudowany bo z hydropakiem słyszałem ze sie krzywią i pękają i oczywiscie nowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 21 Marca 2009 nadbudowany??nia podoba mi sie to Twoja fortrra ma chyba 105KM? spokojnie z hydropakiem i masz 2 maszyny . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanek 0 Napisano 21 Marca 2009 z hydropakiem nie kupie napewno bo mój sąsiad ma i klnie jak cza on ma z uni z siewnikiem polonez i ciągnie to NEW HOLLANDEM 95 km i po 2 tygodniach naładował pełny siewnik i mu strzeliła rama z hydropaku i mówi ze nie kupił by tego 2 raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 21 Marca 2009 a markowy {cena } ? czemu nowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanek 0 Napisano 21 Marca 2009 nowy musze miec bo dostane dofinansowanie z unii no gdzies do 40 tyś zł mnie interesują tylko sprawdzone rzeczy marka tesz ale za marke sie płaci ;/ chciał bym zeby było tylko ładnie i równo zasiane;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 21 Marca 2009 to klapa z zechodnim , ja kupiłem używany.Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanek 0 Napisano 22 Marca 2009 dajcie mi przykład jakiegoś dobrego agregatu uprawowo-siewnego ;d;d; to który to w końcu polecacie ??? do 40 tys zł jak poniżej napisałem posiadam ZETORA FORTERRE 11441 ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach