marian892 0 Napisano 13 Lipca 2007 Lubuskie powiat Żagański Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetor84 0 Napisano 13 Lipca 2007 15km od Krakowa na zachod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mistrz_Yoda 0 Napisano 13 Lipca 2007 lubuskie powiat miedzyrzecz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sezar 0 Napisano 26 Lipca 2007 wola rębkowska powiat garwolin mazowieckie pozdrawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter200 0 Napisano 26 Lipca 2007 Wielkopolska pow. Szamotulski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 27 Lipca 2007 Drzewo Japkowe Włąsciwie to ja sama nie wiem juz skąd jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malgonia 0 Napisano 27 Lipca 2007 heja banana Japulek Ty jesteś ze Słupska koniec kropka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 27 Lipca 2007 no masz nie zapomnę o tym nigdy w końcu tam jest mój dom moje korzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malgonia 0 Napisano 27 Lipca 2007 no Ba!! no a teraz czas się wziąść do pracy rodacy S.U. Later Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 27 Lipca 2007 Tak ale ja czuje dzisiaj taka straszliwą atmosfere piątkową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alberto 0 Napisano 27 Lipca 2007 powiat polkowicki gmina chocianów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZ 0 Napisano 30 Lipca 2007 Powiat Zambrów gmina Kołaki Kościelne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 30 Lipca 2007 a jeżeli ktoś jest na rozdrożu i sam w koncu nie wiem skąd jest ?? Co wtedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tax-Ator 0 Napisano 4 Sierpnia 2007 a jeżeli ktoś jest na rozdrożu i sam w koncu nie wiem skąd jest ?? Co wtedy Wówczas taka osoba nie udziela się w tym dziale forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mory 1971 0 Napisano 4 Sierpnia 2007 pyskowice powiat gliwice aktualnie jestem w monachium super piwo swietna pogoda i alpy na wyciagniecie reki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekvts 0 Napisano 6 Sierpnia 2007 Sokołów Podlaski. Widze że powiat sokołowski rządzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kov 0 Napisano 6 Sierpnia 2007 Zalesie pow. węgrowski gmina Korytnica ... tzn ... ok. 30 km. od Sokołowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domagalka 0 Napisano 7 Sierpnia 2007 Beszowa powiat Staszów Woj. Świętokrzyskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wachus 0 Napisano 1 Września 2007 ze wsi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bimber 0 Napisano 1 Września 2007 A ja z matki i z ojca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buntownik72 0 Napisano 6 Kwietnia 2008 lubuskie powiat miedzyrzeczA ja lubelskie , gmina Międzyrzec (Podlaski ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stef275 0 Napisano 6 Kwietnia 2008 buntownik72 to mam rzut kamieniem do ciebie pow. łosice i to od strony Międzyrzeca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodnik24 0 Napisano 29 Września 2008 Witam pomorskie pow.Słupsk gm. Potęgowo co wy na to!!! morze pod nosem hehehe!!!!! :lol: :lol: :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 17 Października 2008 A ja pod Wrocławiem samym:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gargamel 0 Napisano 17 Października 2008 To masz szczęście,odrolnij grunty,sprzedaj działki i na Majorkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach