wodnik24 0 Napisano 19 Października 2008 To masz szczęście,odrolnij grunty,sprzedaj działki i na Majorkę.[/quoteWitam nad naszym morzem też jest ładnie ale może tak zrobię za rok idę na strukturalną raz się żyje!!!!Pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adas 0 Napisano 5 Listopada 2008 Pomorskie miejscowosc SUMIN powiat Starogardzki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izydor 0 Napisano 7 Listopada 2008 Ja jestem z Trasy. hehehe. Bliżej Malborka ziemia jest makabryczna klasa moze dobra ale po orce swieci sie jak psu j... A tam u was chyba jest lepej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodnik24 0 Napisano 11 Grudnia 2008 Witam u mnie koło Słupska III a nawet V klasa ziemi Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodnik24 0 Napisano 11 Grudnia 2008 Witam 30km od Słupska no i 30km od morza Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaworaski 0 Napisano 25 Grudnia 2008 między gniezem a wrześnią ziemie dobre 3-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tragopan 0 Napisano 23 Kwietnia 2009 Ja mieszkam w AleksdandriiNa mapce jest zaznaczone. http://mapy.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=tragopan&ie=UTF8&ll=51.385495,19.237061&spn=3.551896,8.481445&z=7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczek 0 Napisano 14 Czerwca 2009 Powiat Pinczów -Swietokrzyskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kukurydz 0 Napisano 8 Lipca 2009 a ja zw wsi koło lasu powiat zamojski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HM_Rolnik 0 Napisano 11 Września 2009 Witam Powiat limanowski V-VI kl gdzieniegdzie tylko wokol rzek IV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gofer80 0 Napisano 19 Grudnia 2009 lubelskie powiat chełmski wieś Żalin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 19 Grudnia 2009 Pozdrowienia z Iwięcina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heniek39 0 Napisano 11 Stycznia 2010 okolice Iławy. warm-mazurskie..pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek_1995 0 Napisano 28 Kwietnia 2010 dolny slask powiat trzebnicki gmina zmigrod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drukmasz 0 Napisano 22 Czerwca 2010 woj. opolskie - Namysłów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZLYporucznik2 0 Napisano 6 Lipca 2010 do wojtek 1995 .......hehehehe to niedaleko od siebie jesteśmy. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leslaw00 0 Napisano 27 Grudnia 2010 Miejscowość Koło,gmina Brody,powiat Żary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 27 Grudnia 2010 @lwslaw00 to jakieś 60 km odemnie. Ja powiat Żagań Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zdzisława 0 Napisano 3 Stycznia 2011 Witajcie! Od 10 lat jestem ze wsi. Tu mnie widać: www.zagroda.info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ormo 0 Napisano 4 Stycznia 2011 A ja wieś Kuszkowo, woj. Wielkopolskie , gmina Krzywiń, powiat KościanZiemie mamy 3,4 ale że sąsiednia wieś ma 6 i 5 to całą gmina dostaje dodatkowe dodacje;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marecki2922 0 Napisano 4 Stycznia 2011 Krurzewniki pow. siemiatycze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alina5678 0 Napisano 5 Stycznia 2011 Krurzewniki? To pewnie ziomuś Kargula ,albo Pawlaka? hihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach