Skocz do zawartości
dariol

Egzaminy w sesji jesiennej odwołane-POMOCY!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

w marcu zapisałem się na kurs internetowy współorganizowany przez PPR w celu uzyskania tytuły Technik Rolnik. Otrzymałem z Intedu informacje że ze względu na dużą liczbę osób egzaminy odbędą się jesienią a papiery należy składać do końca sierpnia. W czerwcu złożyłem papiery w Szkole w Łowiczu, ale 11.07. szkoła odesłała moje dokumenty wraz z pismem że nie mogą przeprowadzać już egzaminów w sesji jesiennej (minister nauki wydał jakieś rozporządzenie). Bardzo proszę osoby które są w podobnej sytuacji (tj. zapłaciły za szkolenie 750 zł bądź też nie płaciły alei zostały "praktycznie na lodzie") o informacje, czy udało wam się jakoś załatwić tą sprawę, znaleść jakąś szkołę która przeprowadzałaby egzaminy. Jeśli nie chcecie odpowiadać na forum to moje gg 3301680 [/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to rozporządzenie było znane już wiosną ale byłem pewny, iż jeśli ppr oferuje w dalszym ciągu szkolenia to coś w tej kwestii się zmieniło, lecz coś jest nie tak i ppr dokonał nadużycia tuszież to placówki przeprowadzające egzaminy eksternistyczne coś kombinują

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

słyszałam że egzaminy eksternistyczne trwają do końca roku 2007 i( choć w kilku szkołach dużej i nie wiem jak to jest uregulowane ) Wiem że szkoła w łowiiczu już nie będzie prowadziła i kilka szkól też nie Są jednak szkoły które będą jesionia przeprowadza egzamin i będą przyjmować na egzamin gdyż dostały zgodę od ministerstwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli istnieją placówki przeprowadzające egzaminy eksternistyczne na technika rolnika w sesji jesiennej (nie tylko dla poprawkowiczów z sesji wiosennej) to proszę o podanie danych teleadresowych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi