Skocz do zawartości
kserkses

Wspomnienia zza Buga czy nawet z dalszych stron

Rekomendowane odpowiedzi

to co nasi rodacy tam przeżyli jest wstrząsające i trudne do zrozumienia ,Po tej lekturze nie zasnę długo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tamtym tygodniu przypałętał się młody rusek do roboty [przyjechał z matkom do sąsiada]chłopak chciał zarobic to czemu nie ,więc kazałem mu wywalac obornik z pod byków [600 kilowych] wywalał jakby miał jaja zrośnięte wiec się kręciłem po obejściu i jak tylko siadał na papierosa to mu ładnie przypominałem ze raka dostanie więc gasił i i do roboty .Tak dostał w pizdę że do domu nogi ciągną ,to za Katyń .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W tamtym tygodniu przypałętał się młody rusek do roboty [przyjechał z matkom do sąsiada]chłopak chciał zarobic to czemu nie :wink: ,więc kazałem mu wywalac obornik z pod byków [600 kilowych] wywalał jakby miał jaja zrośnięte wiec się kręciłem po obejściu i jak tylko siadał na papierosa to mu ładnie przypominałem ze raka dostanie więc gasił i i do roboty .Tak dostał w pizdę że do domu nogi ciągną ,to za Katyń :twisted: .

Proszę Cię nie rób tego więcej ...moi zginęli z ich ręki i to po wojnie -ja po prostu nie zatrudnię ich nigdy!!!ale nie będę się mścić - tylko nie chcę ich tu widzieć.. eksportować ,importować ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi