limousine 0 Napisano 2 Sierpnia 2007 Na sprzedaż jałówki limousine 12 - 18 miesięcy, czysta rasa, wolne od IBR i BVD, sporo sztuk z genem bezrożności. Cena netto 5700 zł/szt z transportem na teren zachodniej Polskitel 0602666196 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy32 0 Napisano 2 Sierpnia 2007 gosciu a co to te limusine teraz stare krowy nie duzo mniej placa za kg. minely czasy 10-12 zl za kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
limousine 0 Napisano 2 Sierpnia 2007 gosciu a co to te limusine teraz stare krowy nie duzo mniej placa za kg. minely czasy 10-12 zl za kg Bez sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy32 0 Napisano 2 Sierpnia 2007 czlowieku branze masz pod psem i juz tak jak kazda inna tak i limuuzyna dostaje w dupe ,a co swiete krowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chabski 0 Napisano 4 Sierpnia 2007 Pozwole sobie wtrącic, ze ja swoich za taką cene bym nie oddał ,a stare krowy... To przykre ale zjada się je w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
limousine 0 Napisano 7 Sierpnia 2007 czlowieku branze masz pod psem i juz tak jak kazda inna tak i limuuzyna dostaje w dupe ,a co swiete krowy Ten post cuchnie mocno podejrzanie lubujacym się w macaniu gęsi niejakim gansem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy32 0 Napisano 7 Sierpnia 2007 co frajerze sprzedales te pirwastki dostajesz smieciu tyle ile rynek ci da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ed. 0 Napisano 7 Sierpnia 2007 gans, masz brata bliźniaka czy nowe pseudo...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gans 0 Napisano 8 Sierpnia 2007 ed tak mam nowe pseudo a ty koles masz cos do mnie lub do gesi? zajmij sie swoimi jalowkami tzn sprzedaj je madrze tzn korzystnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
limousine 0 Napisano 10 Sierpnia 2007 ed tak mam nowe pseudo a ty koles masz cos do mnie lub do gesi? zajmij sie swoimi jalowkami tzn sprzedaj je madrze tzn korzystnieNo sie ma gansMasz niepowtarzalny styl i szczerze mówiąc to nieco mi Cię brakowało na tym forumCieszę sie ze jakoś tam funkcjonujesz a macanie gęsi przy podskubie to zajęcie godziwe i nikomu nie uwłacza tak jak np zajmowanie się tzw polityką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy32 0 Napisano 11 Sierpnia 2007 Sie ma limuzyna podskub gesiarzom o ile wiem wykonuja wynajeci ludzie lub teraz wogole nie skubia ,natomiast ty grzebiesz w krowich cip... ch przy wycieleniach a propos jalowki po 3,9 wiec nie narzekaj lepsza jest cena od krow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio55 0 Napisano 11 Sierpnia 2007 Limousne nie jesteś w temacie , klon gansa teraz maca kury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gans 0 Napisano 13 Sierpnia 2007 bogumil gesi sie cenia aktualnie 6,8 do 8 zl za kg zywca ,wiec spadaj na szczaw .podzwon popytaj przez caly sezon albo 3 -4 sezony a jalowki byki cielaki flaki faluja jak portki na ich chodowcach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio55 0 Napisano 13 Sierpnia 2007 Nie cierpię szczawiu Właśnie ze względu na wygórowaną cenę gęsi założyłem własną hodowlę .Jestem szczęśliwym posiadaczem stada gęsi Kubańskiej ( Gęś garbonosa ) A tak ogólnie to wygląda że lepiej czujesz się w towarzystwie krowiarzy niż gęsiarzy co znaczy że jesteśmy fajną paczką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gans 0 Napisano 14 Sierpnia 2007 Dla hobby ta rase trzymasz? albo dla koludy a oni mieszaja pozniej i genotyp sie psuje i w kazdym stadzie pozniej sa po 3 -4 gesi laciate na pare tysiecy bialych wloskich tzn koludzkich . przez ta walke o lepsza niesnosc spada srednia waga na stadzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio55 0 Napisano 15 Sierpnia 2007 Trzymam je w charakterze ekologicznych kosiarek . Bardzo skutecznie strzygą trawę i nie potrzebują napędu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gans 0 Napisano 16 Sierpnia 2007 Boj sie Boga nie lepiej ta trawe krowom dac ile to mleka by bylo ,a gesiom to to co krowy nie zjedza haHAHAHAHA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
limousine 0 Napisano 18 Sierpnia 2007 Na sprzedaż 5 jałówek cielnych limousine - czysta rasa, pełna krew. Cena 8000 PLN. Pełna dokumentacja, wolne od IBR i BVDInformacje 0602666196 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błażej 0 Napisano 5 Września 2007 8000?zartujesz sobie?chyba za dwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy32 0 Napisano 6 Września 2007 Bkazej limuzyna nie zartuje to powazny chlop ale mimo ze jestem z nim na pienku to takie powinny byc ceny zeby mozna mowic o oplacalnosci ale tak nie bedzie bo jestem rolnikiem krotko i zalije i mi wstyd ku r..wa go mać [/code] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błażej 0 Napisano 6 Września 2007 jalowka hf kosztuje 4500 cielna 3 miesiace a limuzyn gdzie dochód nieporownywalnie mniejszy niz na mleku 8000 kpiny.skad sie biora u niektorych takie wysoki ceny na bydło mięsne,przeciez jak kupisz za 8000 to kiedy ta jalowka ci sie zwroci,kiedy przyniesie dochod itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błażej 0 Napisano 6 Września 2007 sam mam czyste charolaisy ale ceny mnie rozwalaja jak niektorzy chca w polsce 8-10 tys za cielna ciekawe kto to kupuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nina-pl 0 Napisano 6 Września 2007 Jak widzę Błażej wnosi odrobinę świeżości i ożywienia na forum a wracając do tematu to ma sto procent racji ,kiedy one się zwrcą ,i kogo sta na zakup w tej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chabski 0 Napisano 6 Września 2007 Wiosną sprzedałem limuzyny pod zacielenie po 7000. Pozdrawiam zobaczcie to!/www.phkonrad.com.pl/jalowice.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 6 Września 2007 Przypuszczam że nikt za tyle niesprzedaje tylko straszą takimi kwotam, a kto chce sprzedać musi opuścić albo sobie trzyma następną mamke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach