Piotru$ 0 Napisano 24 Sierpnia 2007 wirtual tuning(prosze podawac nazwe programu), tuning samochodowy, ciagnikowy, wiejski i wszystko co przerobione:Dto ja zaczne wirtualnym tuningiem zdjeciem zetora zaporzyczonego z allegro KOMENTUJCIE ------>http://www.wrzuta.pl/obraz/e4zlkDoROs/zetor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FREZ 0 Napisano 28 Sierpnia 2007 No nie powiem zetorek super a najlepsze są kołpaki bo to chyba kołpaki?ciekawe jak to zrobił?Swoją drogą było kiedyś w RPT -gość jakieś Lamborgini lampo z tunigowałcałe zewnętrznie i w kabinie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 28 Sierpnia 2007 No nie powiem zetorek super a najlepsze są kołpaki bo to chyba kołpaki?np w COREL DRAW lub jakimś innym programie do obrubki zdjeć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 28 Sierpnia 2007 No nie powiem zetorek super a najlepsze są kołpaki bo to chyba kołpaki?ciekawe jak to zrobił?Swoją drogą było kiedyś w RPT -gość jakieś Lamborgini lampo z tunigowałcałe zewnętrznie i w kabinie .mam fotki tego lampo, wyglada extra, jest cale czarne, foty chyba sa na agrofoto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 28 Sierpnia 2007 Nie wiem czy na AF czy tu ktoś miał avatar z tym lampo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsc924 0 Napisano 28 Sierpnia 2007 http://www.agrofoto.pl/forum/index.php?autocom=gallery&req=si&img=15263 o to chodzi?? jeszcze sa inne zdjecia na AF nie mi sie nieche szukac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 29 Sierpnia 2007 tak to ten sam spoko wyglada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 29 Sierpnia 2007 ten ciągniczek w bednarach stał w zeszłym roku nawet mam fotke z boku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 29 Sierpnia 2007 mam pytanko czy ten filtr stozkowy bedzie zdawal egzamin w kurzu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach