anulka1 0 Napisano 24 Sierpnia 2007 mam pytanko czy jest jeszcze ktoś kto sie zapisywał w lipcu 2007 do tej szkoły czy macie ludzie jakiekolwiek aktualne wiadomości dotyczące tej szkoły, egzaminów itd,itp..... ja zapłaciłam kasę i zaliczyłam wszystkie testy i cisza ...... czy aby to nie jakiś jeden wielki przekręt...?? jeżeli są jeszcze takie osoby jak ja to bardzo proszę o jakiekolwiek wiadomości może być na forum albo na moją pocztę ania.pawel@onet.eu na wszystkie odpowiedzi chętnie odpisze pozdrawiam anulka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atair 0 Napisano 29 Sierpnia 2007 Dzisiaj rozmawialem z mila pania w sprawie Technika Rolnika IV Do konca jeszce nie wiedza kiedy beda egzaminy ale wiedza ze beda w Wałczu-poniewaz jak to sie wyrazila wszytko zalezy od Kuratorium Oswiaty w danym wojewodztwie ,a dopiero po spłynieciu kompletu wszystkich dokumentow wiedza ilu bedzie zainteresowanych i na jaka grupe zorganizowac egzaminy Łódź Turek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakemi 0 Napisano 31 Sierpnia 2007 i ja w Wałczu się dowiadywałem i czekam... anulka dała dobry temat . wpisujcie się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szlendi 0 Napisano 7 Września 2007 Ja również dzisiaj dzwoniłem do Intedu. Jeszcze nie wiedzą kiedy i GDZIE !!!! bedą egzaminy. Trzeba czekać. Ale postanowiłem nie czekać na nich tymbardziej, że na początku mówili że egzaminy odbedą się w Łowiczu, a dzisiaj dzwoniłem do Łowicza i na 100% nie będzie tam egzaminów. Dzisiaj dogadałem się z CKU Toruń, będą organizować egzaminy eksternistyczne, zapisy do 12 września. W środę jadę i składam dokumenty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lillith 0 Napisano 10 Września 2007 Uczestniczę w kursie IntEdu. Wszystkich, którzy chcieliby powymieniać się informacjami o egzaminach proszę o kontakt gg: 8446138, skype: lillith12 lub pod nr tel. 609 927 773. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atair 0 Napisano 17 Września 2007 Dzisiaj dostalem powiadomienie ze zostalem dopuszczony do egzaminów eksternistycznych z zakresu Szkoły policealnej w zawodzie technik rolnik na podbudowie szkoły średniej w Wałlczu Nieodzowne jest takze zlozenie deklaracji przedmiotowej i zakrasu materialu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malnika 0 Napisano 21 Września 2007 INTEDU juz nie organizuje kursow, czy wie ktos w ktorej szkole mozna sie zapisac na egzaminy jeszcze ? moze mozna zdawac przed Centralna Komisje Egzaminacyjjna ? HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malnika 0 Napisano 21 Września 2007 ktora szkola w wałczu organizuje te egzaminy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kissmy... 0 Napisano 21 Września 2007 ktora szkola w wałczu organizuje te egzaminy ? Zespół Szkół nr 4 Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznegohttp://rcku.home.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach