korsarz 0 Napisano 6 Lutego 2008 Wytłumaczcie co to jest zawiść, co ja temu człowiekowi zawiszcze??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbar 0 Napisano 10 Lutego 2008 od kiedy prenumerujecie Top agrar Polska? ja znalazłem ostanio numer z 94 roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer na 102 0 Napisano 10 Lutego 2008 ja od 2002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kserkses 0 Napisano 10 Lutego 2008 od kiedy prenumerujecie Top agrar Polska? ja znalazłem ostanio numer z 94 roku Ja chyba prawie od początku, była jakaś przerwa w międzyczasie, ale nieduża i chyba nie będę już odnawiał prenumeraty, bo jakoś coraz mniej mnie wiąże z rolnictwem a co najważniejsze utknąłem tak bardzo w necie i nie tylko że nawet nie mam czasu zajrzeć do ostatniego numeru który przyszedł chyba z tydzień temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 10 Lutego 2008 Ja 2 m-ce temu zacząłem prenumerować.Kserkses nie mów,że kończysz z rolnictwem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 10 Lutego 2008 od kiedy prenumerujecie Top agrar Polska? ja znalazłem ostanio numer z 94 roku też od 94 na początku to był chyba kwartalnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kserkses 0 Napisano 10 Lutego 2008 Ja 2 m-ce temu zacząłem prenumerować.Kserkses nie mów,że kończysz z rolnictwemKończyć to nie ale coraz mniej mnie z nim łączy, szczególnie z tym unijnym. Nie znoszę biurokracji, wolałbym bez tych najróżniejszych dopłat tylko żeby nie było tej biurokracji. Niestety tak się nie da bo bez papierów trudno przecież cokolwiek sprzedać. Jak naprawdę kontrole będą bardzo szczegółowo wymagać tego co jest w przepisach to ja nie widzę sensu utrzymywać jakiegokolwiek ogona w gospodarstwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nina-pl 0 Napisano 10 Lutego 2008 Wytłumaczcie co to jest zawiść, co ja temu człowiekowi zawiszcze???Co masz na myśli i co cię z tym gościem wiąże że się tak irytujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbar 0 Napisano 10 Lutego 2008 Ja 2 m-ce temu zacząłem prenumerować.Kserkses nie mów,że kończysz z rolnictwem... a jesli tak to w imie czego? jesli mozna zapytać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 10 Lutego 2008 szopen stwierdził że ktoś gościowi zawiści niewiem czego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szopen72 0 Napisano 10 Lutego 2008 "myślałem że to zwykły rolnik ale skoro tak to po polskiemu dobrze mu tak"a to nie jest polskie piekiełko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach