honorka321 0 Napisano 22 Lipca 2013 Zbiór ofert i ranking najlepszych produktów dostępne są na (link) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
megi12 0 Napisano 2 Sierpnia 2013 Ja mam mBank... i ten bank polecam... 0zł za prowadzenie... 0 za przelewy... 0zł za kartę jeśli dokona się płatności w miesiącu na conajmniej 100zł (bez tego opłata 2zł)...dodatkowo teraz jest promocja dla nowych klientów... na otwarcie 60zł jednorazowo... dodatkowo zwrot 2zł za każdą płatność kartą debetową maksymalnie 30zł w miesiącu (przez rok)... więcej informacji i regulamin tej promocji na stronie (link) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adelkaw 0 Napisano 7 Sierpnia 2013 Jak jak szukam konta lub lokaty to sprawdzam takie portale jak bankier, ale ostatnio tam krucho z ofertami dlatego chyba lepiej bezpośrednio szukać w google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pp_over 0 Napisano 17 Września 2013 Najlepszy jest Alior Sync - nic tam nie kosztuje i za nic się nie płaci Ja polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wertrew 0 Napisano 29 Września 2013 W każdym banku za coś się płaci, nie ma nic za darmo.Ja mam konta w kilku bankach i jeszcze idealnego nie znalazłem.Ostatnio nawet miałem problem z przelewem, który nie dało się wysłać przez internet, bank miał jakąś usterkę i online nie był dostępny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qban 0 Napisano 21 Października 2013 Uważajcie z kontami czy z kredytami ponieważ banki wyciągają o nas za dużo informacji. Przed założeniem przeczytajcie: (link) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach