kissmy... 0 Napisano 14 Września 2007 pozwoliłem sobie założyc nowy temat, aby ułatwic komunikację i uzyskac odpowiedź na pytanie: gdzie odbywają się zajęcia w sobotę 15.09 tzn, w której sali i w jakim budynku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kissmy... 0 Napisano 19 Września 2007 mam kolejne pytanie oraz nadzieję, iż tym razem ktoś będzie w stanie mi pomóc otóż chciałbym się dowiedziec jaki jest rozkład zajęc i kiedy odbywają się egzaminy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olszak Adam 0 Napisano 23 Września 2007 Otóż spotkania przygotowawcze odbywają się co tydzień w każdą sobote od 8.00 do 13.20.Spotkań jest 7 do 10 listopada. a pózniej odbędą się egzaminy które będą przeprowadzone do końca roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szlendi 0 Napisano 24 Września 2007 WitamProszę o kontakt kogoś kto był na zajęciach w Toruniu w tą sobotę 22 września. Ja zapisałem się na szkolenie i egzaminy i byłem na pierwszych zajęciach 15.09, a w ten weekend coś mi wypadło, a poprzednio nie wziąłem do nikogo numeru telefonu.Kontakt do mnie:szlendi@poczta.onet.plGG: 7115485 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malnika 0 Napisano 1 Października 2007 a czy mozna jescze zapisac sie do tej szkoly na kurs ? badz na same egzaminy> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kissmy... 0 Napisano 1 Października 2007 a czy mozna jescze zapisac sie do tej szkoly na kurs ? badz na same egzaminy> na same egzaminy to już raczej nie z kursem chyba podobnie, w tej chwili trzeba uzbroic się w cierpliwośc i poczekac do przyszłego roku, kiedy to wyjaśni się kwestia egzaminów eksternistycznych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach