dominujacy rolnik 0 Napisano 18 Września 2007 Już nie długo sie zaczy ta najwieksza wystawa w Polsce wiec warto po rozmawiać o tym. Ja oczywiscie bede tam obecny a wy Panie i Panowie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 18 Września 2007 ja na 98% także bede z żoną i z synkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 18 Września 2007 A kiedy ta wystawa bedzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukasz52 0 Napisano 18 Września 2007 Też będe z żonką i kumplem... w niedziele moze by sie tak spotkać... poznałbym naszego Admina... kurde nawet mu browka postawie... co Gedi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 19 Września 2007 ja tez jade w niedziele jak zobaczycie gościa z aparatem co robi zdjęcia każdej maszynie to bede ja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 19 Września 2007 Też będe z żonką i kumplem... w niedziele moze by sie tak spotkać... poznałbym naszego Admina... kurde nawet mu browka postawie... co Gedi?Admina też bym z chęcią poznał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukasz52 0 Napisano 19 Września 2007 No dobra Gedi znajdz miejsce i mozna bedzie spotkać całą brać w realu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 19 Września 2007 Ja bede w sobote lub w poniedziłek bo w niedziele za duzy tłok a chce sie coś wiecej o kombajnach dowiedzieć. A wystawa jest w dniach 21-24 wrzesień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 19 Września 2007 stoisko KUHN?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukasz52 0 Napisano 19 Września 2007 Jak dla mnie bomba ale chyba pasuje jakas godzina... niebede czekał cały dzień... jade pół polski bede całą niedziele mozemy pogadac o ziemniarach... u mnie leje co 2 dni to pewnie wykopie w listopadzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbar 0 Napisano 21 Września 2007 Cały piatek poświęciliśmy... Jest masa terenu do obejscia, ale warto, no i te hostessy bomba, byliśmy dzis bo pozniej bedzie tłok niesamowity... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 22 Września 2007 i z wyjazdu nici miało byc w niedziele a przełożyli na dziś a dziś mam do rozwiezienia 15 ton ziemniaka dla ludzi ale jestem zły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 22 Września 2007 Ukasz52 wysyłamci na priv mój tel jak bedziesz na lotnisku to napisz do mnie sesemesa tojakoś się zgramy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 22 Września 2007 Ja też jadę jutro do Bednar, jeśli spotkacie mnie to się odezwijcie, haha, będę w motocyklowej kurtce, czarnej z białymi wstawkami, a na czarnej koszulce będzie logo Motocyklowego Zlotu Winobraniowego 2007 w Zielonej Górze, będę krążył z moim sześcioletnim synkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 22 Września 2007 tatamarty dobry opis ja jeszcze nie wiem w co się ubiore moze się jakoś spotkamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 23 Września 2007 No i się nie spotkaliśmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukasz52 0 Napisano 24 Września 2007 Kicha dopiero teraz jestem na kompie jak wróciłem bo miałem zapiernicz... sklepy zamówiły ziemniara prawie w ostatniej chwili... a tak w ogóle to fajne te fioletowe panienki miały wózki nie? puściłem ci sygn gedii ... ogólnie wystawa fajna ale mao czasu zeby wszystko oglądnąć... tłukłem sie 600km a te zrypy juz o 15 chcieli jechać... normalnie jedną sekunde byłgość lepszy w układaniu ziarenek pszenicy i świsną mi tone nawozu... heh trudno... drugi sie nie liczy... ale zato byłem przy odpalaniu lanza hehhe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoSS 0 Napisano 24 Września 2007 no to Koledzy dawajcie fotki filmy bo bardzo ciekawy jestem tej wystawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 24 Września 2007 Kurde, ja też byłem przy odpalaniu Lanza , gdzie byłeś Ukasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 24 Września 2007 Ja dziś byłem. Prawie nikogo nie było można było sobie swobodnie chodzic i pogadać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukasz52 0 Napisano 24 Września 2007 zaraz przed maską za ławeczkami jakis dziadek ewakuował sie z ławeczki przedemną jak zobaczył ze pryska parą obok na łąweczce stała blondyneczka jakies 7-8 latek dosyc ciężko im to palenie szło... ale sprzęt elegancki.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duch 0 Napisano 24 Września 2007 Agro Show 2007 O TUTAJFotki wykonane przez Krzysztofa z FP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ODRzyk 0 Napisano 25 Września 2007 No więc byłem w niedzielę. Wystawa zaje...duża. Dożo większa niż w zeszłym roku. Nogi bola niesamowicie, kolana miałe w kiszkach, pięty w du...żo wyzej. No cóż - było co oglądać, ale kiełbaski i szaszłole kiepskie. Fioletowe panienki - całkiem całkiem "usprzętowione". Dojazd ... no powiedzmy znośny - do godziny 10. Później widziałem, że ludki sie kisili w samochodach w kolejce. Ogólnie - narodu kupa. Dobrze ze były te łąweczki - mozna było gnaty swe złozyc, szkoda, że ich tak mało było (ławeczek, nie gnatów). Sprzętu uprawowego było od cholery i jeszcze troche, ciągników - od wyboru do koloru. P.S. A jako ciekawostka: w zeszłym roku ... nie - nie ukradli bo to zbyt delikatnie powiedziane - za*pie*rdo*li*li ciągnik, średnio wielkiego Mc"kornika" z wystawy. Pieknie ku.. pieknie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 25 Września 2007 80ha na tej powierzchni to da sie maszyn połozyćAle złodziejstwa typu zawleczki itp to rylo pewno bo wystkie ciagniki potraciły widziałem ale to tylko swiadczy o ludziach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarmerBorys 0 Napisano 28 Września 2007 ja byłem w niedzielęj na Bednarach, wystawa z każdym rokiem wg mnie jest coraz większa mnóstwo maszyn zaprezentowane, w fajny sposób wyeksponowane, organizacja też bardzo dobra, ludzi poprostu mnóstwo, pogoda dopisała, oko było czym nacieszyć bo i ciągniki ładne i dziewczyny też fajne z wyjazdu jestem bardzo zadowolony, i co ważne moża porównac oferty różnych producentów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach