Skocz do zawartości
dominujacy rolnik

Agro Show 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Też będe z żonką i kumplem... w niedziele moze by sie tak spotkać... poznałbym naszego Admina... kurde nawet mu browka postawie... co Gedi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez jade w niedziele jak zobaczycie gościa z aparatem co robi zdjęcia każdej maszynie to bede ja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Też będe z żonką i kumplem... w niedziele moze by sie tak spotkać... poznałbym naszego Admina... kurde nawet mu browka postawie... co Gedi?

Admina też bym z chęcią poznał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie bomba ale chyba pasuje jakas godzina... niebede czekał cały dzień... jade pół polski bede całą niedziele mozemy pogadac o ziemniarach... u mnie leje co 2 dni to pewnie wykopie w listopadzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cały piatek poświęciliśmy... Jest masa terenu do obejscia, ale warto, no i te hostessy bomba, byliśmy dzis bo pozniej bedzie tłok niesamowity...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i z wyjazdu nici miało byc w niedziele a przełożyli na dziś a dziś mam do rozwiezienia 15 ton ziemniaka dla ludzi ale jestem zły

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ukasz52 wysyłamci na priv mój tel jak bedziesz na lotnisku to napisz do mnie sesemesa tojakoś się zgramy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też jadę jutro do Bednar, jeśli spotkacie mnie to się odezwijcie, haha, będę w motocyklowej kurtce, czarnej z białymi wstawkami, a na czarnej koszulce będzie logo Motocyklowego Zlotu Winobraniowego 2007 w Zielonej Górze, będę krążył z moim sześcioletnim synkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tatamarty dobry opis ja jeszcze nie wiem w co się ubiore moze się jakoś spotkamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kicha dopiero teraz jestem na kompie jak wróciłem bo miałem zapiernicz... sklepy zamówiły ziemniara prawie w ostatniej chwili... a tak w ogóle to fajne te fioletowe panienki miały wózki nie? puściłem ci sygn gedii ... ogólnie wystawa fajna ale mao czasu zeby wszystko oglądnąć... tłukłem sie 600km a te zrypy juz o 15 chcieli jechać... normalnie jedną sekunde byłgość lepszy w układaniu ziarenek pszenicy i świsną mi tone nawozu... heh trudno... drugi sie nie liczy... ale zato byłem przy odpalaniu lanza hehhe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to Koledzy dawajcie fotki filmy bo bardzo ciekawy jestem tej wystawy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaraz przed maską za ławeczkami jakis dziadek ewakuował sie z ławeczki przedemną jak zobaczył ze pryska parą obok na łąweczce stała blondyneczka jakies 7-8 latek dosyc ciężko im to palenie szło... ale sprzęt elegancki..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc byłem w niedzielę. Wystawa zaje...duża. Dożo większa niż w zeszłym roku. Nogi bola niesamowicie, kolana miałe w kiszkach, pięty w du...żo wyzej. No cóż - było co oglądać, ale kiełbaski i szaszłole kiepskie. Fioletowe panienki - całkiem całkiem "usprzętowione". Dojazd ... no powiedzmy znośny - do godziny 10. Później widziałem, że ludki sie kisili w samochodach w kolejce. Ogólnie - narodu kupa. Dobrze ze były te łąweczki - mozna było gnaty swe złozyc, szkoda, że ich tak mało było (ławeczek, nie gnatów). Sprzętu uprawowego było od cholery i jeszcze troche, ciągników - od wyboru do koloru.

P.S. A jako ciekawostka: w zeszłym roku ... nie - nie ukradli bo to zbyt delikatnie powiedziane - za*pie*rdo*li*li ciągnik, średnio wielkiego Mc"kornika" z wystawy. Pieknie ku.. pieknie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

80ha na tej powierzchni to da sie maszyn połozyć

Ale złodziejstwa typu zawleczki itp to rylo pewno bo wystkie ciagniki potraciły widziałem ale to tylko swiadczy o ludziach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja byłem w niedzielęj na Bednarach, wystawa z każdym rokiem wg mnie jest coraz większa mnóstwo maszyn zaprezentowane, w fajny sposób wyeksponowane, organizacja też bardzo dobra, ludzi poprostu mnóstwo, pogoda dopisała, oko było czym nacieszyć bo i ciągniki ładne i dziewczyny też fajne z wyjazdu jestem bardzo zadowolony, i co ważne moża porównac oferty różnych producentów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi