Łapacze 0 Napisano 11 Marca 2010 Firma łapiąca kurczaki z okolic Radzynia i Międzyrzeca Podlaskiego. szybko i sprawnie młode chłopaki. tel. 518923090 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczok 0 Napisano 3 Maja 2010 Uważajcie na łapaczy z okolic Chrzypska, niejaki pan Frąckowiak. Właśnie mi zadzwonił 5 godzin przed łapaniem że jemu sie nie opłaca przyjeżdzać na załadunek 6 tys. kurczaka w skrzynki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacekpila 0 Napisano 6 Maja 2010 Jeżeli chodzi o ekipę łapiąca to mogę taka polecić. Załadunek wykonują szybko sprawnie. Przyjeżdżają na każda ilość. Podaje kontakt 663821024.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drobiarz1960 0 Napisano 12 Maja 2010 Witam! Jesli chodzi o ekipe Pana Frackowiaka to korzystam z ich uslug od roku i widac ze sa solidni.Dobra organizacja pracy auta jada przed czasem do rzezni.Malo upadkow i uszkodzen. Sam Hamrol ich poleca wiec mozna i z nim porozmawiac na ich temat. Zadnego pijanstwa i balaganu. Ekipa godna zaufania i polecenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drobiarz1960 0 Napisano 12 Maja 2010 Witam! Jesli chodzi o ekipe Pana Frackowiaka to korzystam z ich uslug od roku i widac ze sa solidni.Dobra organizacja pracy auta jada przed czasem do rzezni.Malo upadkow i uszkodzen. Sam Hamrol ich poleca wiec mozna i z nim porozmawiac na ich temat. Zadnego pijanstwa i balaganu. Ekipa godna zaufania i polecenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szampongks 0 Napisano 17 Czerwca 2010 Odnośnie łapania kur... dorywczo zajmuję się tym już od niespełna roku i miałem okazję pracować w różnych miejscach z różnymi ludźmi i obyczajami. W jednym miejscu łapanie w 12 osobowej grupie zestawu za który nam płacono 40 zł na łepka, zajmowało nam niespełna 1.20 h i potrafiliśmy dziennie co najmniej 3 transporty zrobić, natomiast będąc w dwóch innych gospodarstwach to samo w innej o tej samej liczbie tylko że z innymi ludźmi już łapaliśmy 2.5 godziny gdzie w tym sposobie pracy można było złapać góra 2 bo potem człowiek już nie miał siły... Moim zdaniem najlepszym sposobem łapania przy użyciu samych ludzi to:1. 3 pary znoszą z auta klatki... reszta osób zajmuje się łapaniem2. następnie osoby noszące pomagają dołapywać jeszcze puste klatki3. Potem 2 osoby na samochód, 2 osoby przy aucie a reszta w takzwanym pociągu wynosi klatki i ustawia je przed samochodem by tych dwóch ludzi wrzucało na auto... dzięki temu nie traci się czasu oczekując na to nim klatki zostaną wrzucone i w ten sposób sprawnie wykonana praca zajmuje około 1.20 ... jeszcze nie spotkałem się z lepszym wynikiem...pozdrawiam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
psalm151 0 Napisano 18 Grudnia 2010 Cześć. Interesuje mnie ile płaci się za łapanie kurczaków zarówno w kontenery jak i skrzynki oraz przy łapaniu indyczki. Czy to jest od sztuki czy od samochodu i ile osób łapie? Jak możecie to piszcie na maila psalm151@onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cybershot 0 Napisano 24 Marca 2011 Odnośnie łapania kur... dorywczo zajmuję się tym już od niespełna roku i miałem okazję pracować w różnych miejscach z różnymi ludźmi i obyczajami. W jednym miejscu łapanie w 12 osobowej grupie zestawu za który nam płacono 40 zł na łepka, zajmowało nam niespełna 1.20 h i potrafiliśmy dziennie co najmniej 3 transporty zrobić, natomiast będąc w dwóch innych gospodarstwach to samo w innej o tej samej liczbie tylko że z innymi ludźmi już łapaliśmy 2.5 godziny gdzie w tym sposobie pracy można było złapać góra 2 bo potem człowiek już nie miał siły... Moim zdaniem najlepszym sposobem łapania przy użyciu samych ludzi to:1. 3 pary znoszą z auta klatki... reszta osób zajmuje się łapaniem2. następnie osoby noszące pomagają dołapywać jeszcze puste klatki3. Potem 2 osoby na samochód, 2 osoby przy aucie a reszta w takzwanym pociągu wynosi klatki i ustawia je przed samochodem by tych dwóch ludzi wrzucało na auto... dzięki temu nie traci się czasu oczekując na to nim klatki zostaną wrzucone i w ten sposób sprawnie wykonana praca zajmuje około 1.20 ... jeszcze nie spotkałem się z lepszym wynikiem...pozdrawiam ;] 3 transporty w jedna noc porazka my w noc od godz 22 do 5 czasami 6 rano ladujemy od 7 do 9 transportow. a skrzynek nie nosza juz od 5 lat recznie tylko woza wozkami od piwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cybershot 0 Napisano 24 Marca 2011 Odnośnie łapania kur... dorywczo zajmuję się tym już od niespełna roku i miałem okazję pracować w różnych miejscach z różnymi ludźmi i obyczajami. W jednym miejscu łapanie w 12 osobowej grupie zestawu za który nam płacono 40 zł na łepka, zajmowało nam niespełna 1.20 h i potrafiliśmy dziennie co najmniej 3 transporty zrobić, natomiast będąc w dwóch innych gospodarstwach to samo w innej o tej samej liczbie tylko że z innymi ludźmi już łapaliśmy 2.5 godziny gdzie w tym sposobie pracy można było złapać góra 2 bo potem człowiek już nie miał siły... Moim zdaniem najlepszym sposobem łapania przy użyciu samych ludzi to:1. 3 pary znoszą z auta klatki... reszta osób zajmuje się łapaniem2. następnie osoby noszące pomagają dołapywać jeszcze puste klatki3. Potem 2 osoby na samochód, 2 osoby przy aucie a reszta w takzwanym pociągu wynosi klatki i ustawia je przed samochodem by tych dwóch ludzi wrzucało na auto... dzięki temu nie traci się czasu oczekując na to nim klatki zostaną wrzucone i w ten sposób sprawnie wykonana praca zajmuje około 1.20 ... jeszcze nie spotkałem się z lepszym wynikiem...pozdrawiam ;] 3 transporty w jedna noc porazka my w noc od godz 22 do 5 czasami 6 rano ladujemy od 7 do 9 transportow. a skrzynek nie nosza juz od 5 lat recznie tylko woza wozkami od piwa... a nasz czas jednego auta z przyczpa ok 45 do 50 minut w 15 osob;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 24 Marca 2011 ja mam inny system dla mnie skuteczny ładowarka schafer plus zamiast łyżki specjalna rama coś jak platforma wchodzi 21 pojemników trzy słupki i jazda na auto podniesione tylko wciągnąć 9 ludzi i 1 godzina skład. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 24 Marca 2011 ktoś ładuje brojlera w kontenery dajcie znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cybershot 0 Napisano 27 Marca 2011 ktoś ładuje brojlera w kontenery dajcie znać chodzi Ci o firme typu adros? to ja akurat powiem ze tak;) tylko u nas sie za bardzo nie oplaca za takie kontenery placa nam 3 moze 4 gr od sztuki a za zwykle skrzynki mamy placone 8 moze 9 gr. przy kontenerach najbardziej sie oplaca na godzine;) jak w duzo osob a my np staramy sie w 5 max 7 osob to wtedy za sztuke i tak ok 45 min i zaladowane zalezy tez od tego czy mokro na kurniku bo jak mokro to strasznie dlugo im to schodzi;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcapone 0 Napisano 27 Marca 2011 Jeśli ktos szuka firmy do łapania kurczaka to mogę polecic bo jakiś czas temu zatrudniłem nową i jestem bardzo zadowolony. Widac ze firma konkretna organizacja pierwsza klasa czas załadunku perfekcyjny w kontenery jak i w skrzynki no i co najważniejsze nie widac uszkodzeń związanych z załadunkiem. Z tego co słyszałem to wszyscy hodowcy bardzo sobie chwalą tą firmę. Podaje namiary: Dawid Frąckowiak nr tel 662-240-623Ta firma już nieistnieje, bo miras68 to jest stary Dawida a on to jest czób i zabronił Dawidowi łapania na innych kurnikach. Miras68 ma 7 kurników i oddaje kurczaki do kozigłów i brychcyków i zazdrośćił Dawidowi że więcej zarabia na łapaniu niż on na tej jego hodowli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudek1 0 Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam w chwili obecnej łapie kurczaki w Holandii,ale w Maju wracam do Polski i mam pytanie czy w okolicach Szczecina są jakies firmy łapiące kurczaki?W Holandii łapie się głównie w kontenery cztero i pięcio szufladowe jest to bardzo wygodne.Jezdzimy w grupach 6 i 8 osobowych,różnie 8 aut 10 gdzie na auto wchodzi średnio 7 tysięcy kurczaków w zależności od kontenerów.Jedno auto robimy w 40minut czasami szybciej,może ktoś ma jakieś namiary na takie firmy w okolicach Szczecina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacob49 0 Napisano 29 Kwietnia 2012 ja łapę indyki mam płacone 40zł na łepka od samochodu na 16 ludzi i w okolicy są kury mamy 4,5gr od sztuki 6 osób na kontenery i 10gr od sztuki 13 osób na skrzynki. chciałbym założyć firmę jakie badania potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silny 0 Napisano 2 Grudnia 2012 Firma łapaczy kur z okolic Międzyrzeca podlaskiego . Dojazd do klienta do 150 km do uzgodnienia / Atrakcyjne stawki , nr 662143822 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chickenman 0 Napisano 4 Lutego 2013 Witam. Szanowni Państwo nasza Ekipa CHICKENMAN – Międzyrzec Podlaski przy dobrych warunkach załadowuje cztery pełne składy, czyli około 21000 szt w około 260 minut w 10 osób, jeśli warunki panujące na kurniku są trudne pracujemy w 12 osób i mieścimy się w wyżej wymienionym przedziale czasowym. Mowa jest o załadunku w skrzynki. Serdecznie zapraszamy do korzystania z naszych usług. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GABRYELA 0 Napisano 3 Lipca 2015 chickenman działa teraz pod inną nazwą MAX CONTROL Aktualny numer telefonu: 797315916 Gorąco polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silny 0 Napisano 8 Lipca 2015 Łapacze kur i indyków z okolic miedzyrzeca Podlaskiego do 150 km .duże doświadczenie.tel 662143822 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GABRYELA 0 Napisano 16 Lipca 2015 Łapacze kur, kaczek, gęsi z Międzyrzeca Podlaskiego. 4 – letnie doświadczenie w załadunku drobiu. Tel. 797315916 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZŁOTKO 0 Napisano 18 Sierpnia 2015 Obecnie ceny załadunku żywca drobiowego kształtują się na poziomie: Kaczka typu brojler 0,17 – 0,20 zł/szt.Kaczka typu Eco ( zagrodowa ) 0,20 – 0,23 zł/szt.Gęś typu brojler 0,26 – 0,30 zł/szt.Gęś typu owsiana 0,30– 0,35 zł/szt.Kura nioska towarowa klatkowa 0,20 – 0,23 zł/szt.Kura nioska towarowa ściółkowa 0,17 – 0,20 zł/szt.Kura nioska reprodukcyjna 0,23 – 0,26 zł/szt.Kurczak typu brojler – kontenery 0,06 – 0,08 zł/szt.Kurczak typu brojler – skrzynki 0,09 – 0,14 zł szt.Kurczak typu Eco ( zagrodowy ) – kontenery 0,07 – 0,09 zł szt.Kurczak typu Eco ( zagrodowy ) – skrzynki 0,10 – 0,15 zł szt.Indyk 0,55– 0,70 zł/szt.Indyczka 0,45 – 0,55 zł/ szt. Ceny innych prac związanych z produkcją żywca drobiowego: Szczepienie drobiu 0,14 – 0,17 zł/szt.Przenoszenie drobiu 0,04 – 0,06 zł/szt.Rozładunek pisklaków 0,02 – 0,04 zł /szt. Rozładunek młodych kur niosek klatkowych 0,16 – 0,20 zł/szt. Rozładunek młodych kur niosek ściółkowych 0,14 – 0,17 zł/szt. Źródłem informacji j są zestawienia cenowe różnych ekip załadunkowych w tym MAX CONTROL 2015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 3 Września 2015 Witam,Proszę o informację czy na usługi wystawiacie faktury? Jaro Obecnie ceny załadunku żywca drobiowego kształtują się na poziomie: Kaczka typu brojler 0,17 – 0,20 zł/szt.Kaczka typu Eco ( zagrodowa ) 0,20 – 0,23 zł/szt.Gęś typu brojler 0,26 – 0,30 zł/szt.Gęś typu owsiana 0,30– 0,35 zł/szt.Kura nioska towarowa klatkowa 0,20 – 0,23 zł/szt.Kura nioska towarowa ściółkowa 0,17 – 0,20 zł/szt.Kura nioska reprodukcyjna 0,23 – 0,26 zł/szt.Kurczak typu brojler – kontenery 0,06 – 0,08 zł/szt.Kurczak typu brojler – skrzynki 0,09 – 0,14 zł szt.Kurczak typu Eco ( zagrodowy ) – kontenery 0,07 – 0,09 zł szt.Kurczak typu Eco ( zagrodowy ) – skrzynki 0,10 – 0,15 zł szt.Indyk 0,55– 0,70 zł/szt.Indyczka 0,45 – 0,55 zł/ szt. Ceny innych prac związanych z produkcją żywca drobiowego: Szczepienie drobiu 0,14 – 0,17 zł/szt.Przenoszenie drobiu 0,04 – 0,06 zł/szt.Rozładunek pisklaków 0,02 – 0,04 zł /szt. Rozładunek młodych kur niosek klatkowych 0,16 – 0,20 zł/szt. Rozładunek młodych kur niosek ściółkowych 0,14 – 0,17 zł/szt. Źródłem informacji j są zestawienia cenowe różnych ekip załadunkowych w tym MAX CONTROL 2015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GABRYELA 0 Napisano 5 Września 2015 Na wszystkie wykonywane przez z nas usługi wystawiamy faktury bezpośrednio po zakończeniu prac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajo1301 0 Napisano 18 Listopada 2015 Sprzedam kombaj do łapania drobiu firmy Apollo Universal. Kombajn sprowadzony z Belgii, używany wyłącznie do łapania własnych kur. Rok 2004, 1017 motogodzin, heder 6m. Maszyna praktycznie identyczna jak na filmie: Do obejrzenia w miejscowości Wysokie Mazowieckie. tel. 512 265 096 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GABRYELA 0 Napisano 23 Listopada 2015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach