adamss 0 Napisano 5 Sierpnia 2013 Artykuł mówiąc delikatnie mało mający wspólnego z prawdą. Autor chyba nigdy na wsi nie był. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mira 0 Napisano 7 Października 2013 takich bzdur w internecie niestety jest więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Looko 0 Napisano 3 Grudnia 2013 Lepiej nie czytać, wstawić sobie darkstreet do domu, zająć się roślinami i nie zawracać sobie głowy głupotami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Looko 0 Napisano 3 Grudnia 2013 ps. ciągle się nie mogę przyzwyczaić, że tu posty idą do góry i czytam od końca zamiast od początku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszmajka 0 Napisano 13 Grudnia 2013 Hehe, fakt. To jedyne forum, które jest "na odwrót" jakie znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gobru 0 Napisano 17 Grudnia 2013 Hehe, fakt. To jedyne forum, które jest "na odwrót" jakie znam Mi też przyzwyczajenie chwilę zajęło bardzo rzadko spotyka się taki układ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vms 0 Napisano 21 Grudnia 2013 Mi też zdarzyło się stwierdzić, że dyskusja nie ma sensu. Po czym orientowałem się że jednak ma tylko kierunek nie ten Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszmajka 0 Napisano 23 Grudnia 2013 Normalnie Australia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer.piotr 0 Napisano 5 Marca 2014 Lubia dzielić społeczeństwa, komuniści rządzą i walka klas trwa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach