Grześ 0 Napisano 27 Lutego 2012 Na stronie amazona masz ale pewnie nie trafisz bo jest różnica w wysiewie pomięszy saletrą z puław a z anwilu. Inna granulacja i już inna ilość. Wsyp 100 kg i do przodu a potem regulacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 2 Marca 2012 Kupiłem pierwszy raz kizeryt i mam pytanie jak ustaić rozsiewacz. Chodzi mi o porównanie do innego nawozu (saletrzaku lub polifoski) Chodzi mi o to jak na skali mam 3 to saletrzaku wysieje 200 a kizerytu???. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sławek2209 0 Napisano 24 Czerwca 2012 mam pytanie co do ustawienia rozsiewacza sipma n069 antek.chodzi o ustawienie lopatek do wysiewu saletry saletrzaku polifoski.ktora tabela w instrukcji sie kierowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekmarian 0 Napisano 13 Lipca 2012 Powiecie że takich gówien się nie kupuje tylko masę lat rolnicy tylko takimi maszynami siali i jakoś rosło teraz mają wybór ogromny mając te 20 ha kupiłbym jakiś lepszy dwu talerzowy mam ta 12 ha to zwykły lejek za 1 tyś mnie starczy ktoś ostatnio kupił może i sieje podpowie jakiej firmy kupił otwieranie, łopatki ile ich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekmarian 0 Napisano 13 Lipca 2012 Powiecie że takich gówien się nie kupuje tylko masę lat rolnicy tylko takimi maszynami siali i jakoś rosło teraz mają wybór ogromny mając te 20 ha kupiłbym jakiś lepszy dwu talerzowy mam ta 12 ha to zwykły lejek za 1 tyś mnie starczy ktoś ostatnio kupił może i sieje podpowie jakiej firmy kupił otwieranie, łopatki ile ich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikmik 0 Napisano 12 Listopada 2012 Czy ktoś z was użytkuje rozsiewacz dwu tarczowy Grass Rol? Jestem zainteresowany zakupem więc bardzo proszę o opinie jak to rozsiewa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oleander 0 Napisano 26 Kwietnia 2019 Poszukuję aktualnie rozsiewacz nawozów, tylko do stosowania ręcznego. Do tej pory swoje moje uprawy były ogromne, jednak pozbyłem się sporem ilości ziemi i zostało mi na tyle małe, że nie ma sensu korzystać z dużego sprzętu. Maciej jakieś sprawdzone produkty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach