slawby 0 Napisano 19 Stycznia 2007 Interesują mnie opinie o rozsiewaczach Motyl Compakt (z wibrującym dnem) z Augustowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsc924 0 Napisano 20 Stycznia 2007 ja chce kupic taki rosiewacz rozmawialem z dwoma uzytkownikami i je bardzo chwalili ale cena nie jest najnizsza !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łomżyniak 0 Napisano 20 Stycznia 2007 A co chwalili ci użytkownicy, jakie konkretnie cechy i rozwiązania, czy to jest gdzieś napisane (prasa fachowa) i ile ta maszyna kosztuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mały 0 Napisano 21 Stycznia 2007 czym zakonserwować rozsiewacz na zimę. Jest schowany w stodole. Czy jak posmaruję olejem będzie dobrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mały 0 Napisano 21 Stycznia 2007 czym zakonserwować rozsiewacz na zimę. Jest schowany w stodole. Czy jak posmaruję olejem będzie dobrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialy2005 0 Napisano 21 Stycznia 2007 olej to niezbyt dobry pomysł jesli chodzi o srodek skrzyni, ale łancuchy i takie tam elementy robocze możesz smiało olejem maznac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mały 0 Napisano 22 Stycznia 2007 a czym go zakonserwować w środku (chodzi mi o skrzynię)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 22 Stycznia 2007 oczyścić i pomalować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 23 Stycznia 2007 weż olej z smarem i pomaluj trzyma i nie spływa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 26 Stycznia 2007 Jaka byłaby rozsądna cena rozsiewacza lejka chyba 300L??Jest w stanie zardzewiałym Pytam się,bo ma koles do sprzedania tylko nie wie ile wołać a ja bym go kupił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 26 Stycznia 2007 jeśli jest stan techniczny dobry to 1-1,5zł/kg no do 2 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 26 Stycznia 2007 jakbym dawał gościowi 300zł to dobrze by było?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 26 Stycznia 2007 jeśli wszystko jest sprawne i wystarczy pomaloeać to warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 26 Stycznia 2007 "Ja kupilem 300 l. tylko z plastikowym zbiornikiem i z "Promaru" za 900zł."Myślę, że 40-50% ceny nowego... Tak 350-400PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 26 Stycznia 2007 dzięki miccao zapytałem się bo jeszcze powiedziałbym 600zł i dopiero by było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 26 Stycznia 2007 jak kupowałem wczoraj siewnik to dałem cene za twój rozsiewacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 26 Stycznia 2007 twój rozsiewaczTo był cytat, ja nie kupowałem, mam właśnie stary z metalowym lejkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 26 Stycznia 2007 Acha,ja taki właśnie kupuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aartur43 0 Napisano 6 Lutego 2007 Panowie, pomocy!!!! Muszę kupić jakiś rozsiewacz do nawozu, najlepiej 2 talerzowy o szer. roboczej około 15m. i dobrze jakby miał hydrauliczne otwieranie. Do tej pory sprawdzał się stary "lejek" ale niestety dobiega jego koniec. Co byście polecili do kwoty około 3 - 4 tyś zł. i na co zwrócić uwagę przy zakupie? Kupiłbym nowy ale świnki tanie... i sprawdzałem, nowy z Brzegu o ład. 500 kg to wydatek około 8 tys brutto. A może ma ktoś na sprzedaż coś dobrego?z góry już dziękuje za odpowiedzi;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 6 Lutego 2007 Moze jakiś używany amazone lub vicon.Poszukaj na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialy2005 0 Napisano 6 Lutego 2007 w tej cenie kupisz ładnego amazona 1500l zau 1501. Ja takiego mam od 3 lat i spisuje sie super, dałem 3500zł. ma hydrauliczne otwierania z mozliwoscia otwierania jednego lub 2 otworów. U mnie chodzi z 7341 i ładuje do pełna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsc924 0 Napisano 7 Lutego 2007 ale za tyle na allegro to rozsiewacze sa w oplakanym stanie a z brzegu nowke mozna za okolo 4 tys kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 7 Lutego 2007 Jak daleko rozrzuca nawóz zwykły lejek(300kg).Chodzi mi też na jakim biegu jechać i na jakich obrotach(C-360)Słyszałem,że dobra dawką na 2ha jest 300kg czy jakoś tak,jak sie pomyliłem to mnie porawcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodzu_33 0 Napisano 11 Lutego 2007 Mam pytanie morze ktoś sie oriętuje jak sprawuje się rozsiewacz nawozu pneumatyczny z rozkładanymi lancami ? Z góry dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiciak 0 Napisano 12 Lutego 2007 Mam pytanie morze ktoś sie oriętuje jak sprawuje się rozsiewacz nawozu pneumatyczny z rozkładanymi lancami ? Z góry dziekuje za pomoc Pisałem o tym Poszukaj jedną stronke dalej. Dlaczego niektórzy nie czytaja tylko idą na łatwizne walą post i czekają aż sie im odpisze? Powodzonka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach