Stachu 0 Napisano 8 Listopada 2017 Cena stoi od 15 lat, cały czas mnie zastanawiam z czego dopłaca reprodukcja do biznesu i czy wg. ma szanse na rozwój ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajkownik 0 Napisano 10 Stycznia 2018 Wreszcie 2gr do góry, co daje 0,72zł (jajko kontraktowane). Nie dawajcie sobie wmówić, że ciężko jest i nie ma co zrobić z kurczakiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajkownik 0 Napisano 10 Stycznia 2018 Oddaje ktoś na wolnym rynku ? Ciekaw jestem jaka tam się cena utrzymuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stachu 0 Napisano 14 Lutego 2018 0,78 zł to ja miałem w roku 2014, teraz to jakaś kpina te 0,72 zł, cena min. 0,95 zł można o czymś gadać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katalonczyk 0 Napisano 28 Lutego 2018 0,78 zł to ja miałem w roku 2014, teraz to jakaś kpina te 0,72 zł, cena min. 0,95 zł można o czymś gadaćdokładnie aktualna cena jaja wylęgowego jest tragiczna od kilkunastu miesięcy. Do tego dochodzą długie terminy płatności. Trafiają się jeszcze niezapłacone faktury. Ogólnie reprodukcja jest chyba najmniej opłacalną gałęzią drobiarstwa. Nie wspomnę już, że odchów każdy nas musi zrobić za gotówkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bylent 0 Napisano 4 Marca 2018 Jestem bardzo młodym hodowcą niosek reprodukcyjnych, z zaledwie 3 letnim doświadczeniem, i pomimo, że trafiłem chyba z wejściem w "tragicznym" okresie to wydaje mi się, że praca którą robię potrafi być satysfakcjonująca finansowo.Poświęcony czas i optymalizacja wielu procesów produkcji potrafi owocować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katalonczyk 0 Napisano 5 Marca 2018 Jestem bardzo młodym hodowcą niosek reprodukcyjnych, z zaledwie 3 letnim doświadczeniem, i pomimo, że trafiłem chyba z wejściem w "tragicznym" okresie to wydaje mi się, że praca którą robię potrafi być satysfakcjonująca finansowo.Poświęcony czas i optymalizacja wielu procesów produkcji potrafi owocować. jeżeli tak uważasz to się cieszę:) i życzę powodzenia w produkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajkownik 0 Napisano 16 Września 2018 Jak cena u was ? Chodzą słuchy o podwyżce, ale póki co nic więcej. Cena pasz ciągle w górę i w górę, cena brojlera w miarę, a jajko ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egg2PL 0 Napisano 6 Sierpnia 2019 Sprzedam oryginalne gniazda automatyczne jensena kompletne ze sterowaniem 1 zestaw dł. 81 m 2 zestaw dł. 54 m cena 600zł/mb do każdego zestawu ruszta plastikowe kompletne z boczkami w cenie 40zł /mk sprawdzone na własnej fermie bezawaryjne tel.605267898 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamyk 0 Napisano 1 Listopada 2019 Sprzedam koguty ROSS 308 500szt wiek 19tyg tel 605 448 480 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamyk 0 Napisano 23 Maja 2020 Ta grobowa cisza na forum sama świadczy o sytuacji na naszym rynku .Żałoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajkownik 0 Napisano 21 Sierpnia 2022 Sprzedam koguty Ross 308 początek września. 20 tygodni, pełny program szczepień. Tel 505 392 025 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach