DOMINATOR 0 Napisano 1 Lutego 2006 A jakie masz rozmiary ogumienia w swoim Zetorze? Wiem, że Zetor je importuje , już napisałem maila. Może ktoś jeszcze wie o jakiś dobrych oponach z tanich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tdk 0 Napisano 1 Lutego 2006 Ruskie są szersze niż polskie, jak się trafi kiepska guma to na słońcu rozsypią się w oczach no i są tańsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMINATOR 0 Napisano 1 Lutego 2006 Ale na takim samym profilu są szersze. A w jakich cenach kształtuje się przykładowo opona 14.9x28 lub 12.4x24? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsc924 0 Napisano 17 Lutego 2006 Mam do sprzedania opone rolniczą firmy B. F. Good Rich o rozmiarze 16.9- 26 stan bierznika 80% woj. śląskie wiecej informacji na PW lub na maila xsc924@gmial.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 17 Lutego 2006 Ale na takim samym profilu są szersze. A w jakich cenach kształtuje się przykładowo opona 14.9x28 lub 12.4x24? Ja za Mitasa 12.4x24 płaciłem z półroku temu 800zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMINATOR 0 Napisano 17 Lutego 2006 To dość drogo. Sąsiad niedawno kupował do C-360 14.9x28 tureckie tod dał po 730zł za sztukę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 17 Lutego 2006 Ale one mają niższy protektor sąsiad tez kupił i mierzył moje barum w 360 po 2000 mth i moje są wyższe od jego nowych może te co tanio kupił to 6 PR bo jemu jak przywieźli to jedną 8 a drugą 6 PR myśleli że się natnie Ja polecam KORMORAN LANDPRO są diagonalne ale mięciutkie jak radialki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ansu 0 Napisano 17 Lutego 2006 Chcę kupić opony KORMORAN LANDAPRO, ale w Lublinie nikt ich nie sprzedaje są tylko dostępne zagraniczne te o najniższej cenie nie koniecznie najtańsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 17 Lutego 2006 w milejowie u oleszka ja kupiłem W łęcznie sąsiad w lecie w tamtym roku i były tańsze od barum W Fajsławice mogą mieć U kurzyny w Rolmaxie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMINATOR 0 Napisano 17 Lutego 2006 Jemu i tak nie są potrzebne jakieś najlepsze opny, bo jest na rencie strukturalnej i zostało mu ze 3ha dzierżawy tylko. Czy ktoś wie ile te Kormoran Landpro 12.4x24 mogą kosztować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 17 Lutego 2006 podzwon po sklepach im sie dowiesz dokładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomb2 0 Napisano 17 Lutego 2006 Milejów albo Fajsławice moim zdaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ansu 0 Napisano 17 Lutego 2006 Pytałem Twierdzą, że nikt nie kupuje, więc niema a chyba powinno być raczej odwrotnie jak już to nie kupują, bo niema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 17 Lutego 2006 o jakie dokładnie ci chodzi opony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ansu 0 Napisano 17 Lutego 2006 KORMORAN LANDPRO 11,2/28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 17 Lutego 2006 OK To napisz gdzie pytałeś Ja jutro będe w agromie i gravicie to się zapytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMINATOR 0 Napisano 17 Lutego 2006 To jakbyś mógł piootr. to się od razu spytaj po ile u was tam są 12.4x24 Kormoran Landpro. Będę wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomb2 0 Napisano 18 Lutego 2006 A co wy tak z tymi Landpro one sa jakieś nadzwyczajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMINATOR 0 Napisano 18 Lutego 2006 A Ty jakie opny proponowałbyś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomb2 0 Napisano 18 Lutego 2006 Ja chce się tylko dowiedzieć dlaczego wszystkich interesują te kormorany ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 18 Lutego 2006 A co wy tak z tymi Landpro one sa jakieś nadzwyczajne Nie są nadzwyczajne ale tańsze od barum a mięciutkie jak radialki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndriuS 0 Napisano 19 Lutego 2006 Ja w C-360 miałem używane 16,9-28 Barum i byłem zadowolony po ich zużyciu założyłem tył Kormoran EKOPRO 16,9 R 28, (felga ta sama) przód Dębica 7.50x16 ANP-5 6PR (felgi od ursusa 4512 )i jestem bardzo zadowolony maja spoko wygląd i są funkcjonalne, ciągnik śmiga nawet po świeżej roli aż miło.Przy orce na drugim biegu w 3pługu(stara unia obiciążona + podnośnik na siłowej) i opony przyklejają się do ziemi.Przy tych cenach paliwa wydatek na te opony szybko się zwróci. radialka na 14,9R28 jest niższa od diagonalnej w tym samym rozmiarze i ciągnik tak siedzi na tyle.Przy MTZ-82 mam na tyle 16,9R38 ruskie mają już 5 lat są ok w tej chwili nowe kosztują jakieś 1.250 zł szt. z dentką bardzo grubą (130 kg opona z dentką) pracowały nawet przy ciśnieniu 0,65 atm i nic im nie było. Michelin X M28 710/70R42 18641 zł ( rozwalić taką ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomb2 0 Napisano 19 Lutego 2006 A te koła od 4512 pasują ci bez przerabiania ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndriuS 0 Napisano 19 Lutego 2006 Tak felgi są szersze i mocniejsz (lepiej nadają sie do ładowacza czołowego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rolnik z W 0 Napisano 24 Lutego 2006 Gdie kupie najtaniej oponki do mojej 12 rozmiar 18,4 - 34?Macie jakies namiary? /editZnalazłem ukrainskie radialki 1300 złociszy za sztuke - chyba wezme.Ma ktos z Was te gumy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach