piootr 0 Napisano 6 Grudnia 2006 @Grześ a u mnie gość złamał 1614 z turem sipmoskim na skrzyni pośredniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
e_kostek_10 0 Napisano 10 Grudnia 2006 @Grześ a u mnie gość złamał 1614 z turem sipmoskim na skrzyni pośredniej [/ koleś mówił ze wtym miejscu się łamią moj wujek kupił ursusa 1212 i był pospawany bo koleś go połamał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sezar 0 Napisano 10 Grudnia 2006 witam!mam pytanko -czyktoś może mi podać informację na temat uszczelnień siłowników do tura 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomcio910 0 Napisano 13 Grudnia 2006 napiszcie co myslicie o turach z Metal Fachu.....jak sie sprawuja itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dcnt 0 Napisano 17 Grudnia 2006 Czy ktos wie gdzie w podkarpackim lub malopolskim (najlepiej okolice Tarnowa) kupie ladowacz czolowy firmy Stoll, bo gdzie kupic tura 5 juz wiem, ale bardziej podobaja mi sie te od stolla, zalezy jaka bylby roznica w cenie dla porownywalnego z turem 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek_rolnik 0 Napisano 17 Grudnia 2006 moj kumpel kupil john deera z turem dal 23 tys a ciagnik ma 70km bez przedniego napedu jakis starya le super mowi ze sobie radzi uzywa go do ladowania obornika z kurnika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZ 0 Napisano 30 Grudnia 2006 Witam moze wie ktos gdzie mozna kupic tura Quickie ? Najlepiej dzies niedaleko od woj. podlaskiego. Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zetor7211!! 0 Napisano 30 Grudnia 2006 Jaki tur do zetora 7211 i w jakich cenach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel tkacz 0 Napisano 1 Stycznia 2007 Witam. Chce założyć ładowacz do MTZ . Jaki model wybrać i jakiego producenta :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 1 Stycznia 2007 Ja założyłem tur6 z polmotu ale 5 podnosi wyżej (dałem ciała) świetna sprawa taki tur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisek 0 Napisano 1 Stycznia 2007 witam!mam pytanko -czyktoś może mi podać informację na temat uszczelnień siłowników do tura 2 Ostatnio kupowałem chyba w AGROMIE, ale krótko wytrzymały, tłoki znów są mokre od oleju. Jeżeli będziesz wymieniał po raz pierwszy to uważaj, żeby nie urwać druta zabezpieczającego bo może ciężko wychodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel tkacz 0 Napisano 1 Stycznia 2007 JAKIE PRACE NIM WYKONUJESZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 1 Stycznia 2007 Mam go dopiero może z tydzień sypałem zboże na przyczepe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 1 Stycznia 2007 Korsarz dlaczego wybrałeś TURA a nie PRONARA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisek 0 Napisano 1 Stycznia 2007 Jaki osprzęt do niego dodają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 1 Stycznia 2007 JA ZAMÓWIŁEM ŁADOWACZ Z PRONARU Z ŁYŻKĄ I KROKODYLEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 1 Stycznia 2007 Ja za mojego zapłaciłem 28 tyś łyżka do sypkich 2 m, krokodyl1,4, chwytak do bel, paleciak. Niewiedziałe jakiego kupić a ten polmotoski w porównaniu z zachodnimi był w miare tani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 1 Stycznia 2007 KORSARZ A JAKI DOKŁADNIE MASZ MODEL MTZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 1 Stycznia 2007 MTZ82 taki czerwony z 1996r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 1 Stycznia 2007 Ile masz zapłacić za ten ładowacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 1 Stycznia 2007 RAZEM Z MONTAŻEM 21.5 TYSIĄCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 1 Stycznia 2007 Brutto czy netto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 1 Stycznia 2007 BRUTTO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 1 Stycznia 2007 TYLE ZAPROPONOWAŁ MI DILER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 1 Stycznia 2007 A masz na jojstiku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach