ela_DELTA 0 Napisano 19 Listopada 2007 zatrudnimy do przeprowadzania ankiet wśród rolników z woj opolskiego , nt ŚOR , stawka za ankiete 30 zł /szt netto, ilość ankiet 68, praca do 2.XII.2007. osoby zainteresowane prosze o kontakt mailowy lub telefoniczny .delta_consulting@wp.pl , 507 060 882 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Promleko 0 Napisano 20 Listopada 2007 Witam, pracuję bezpośrednio z rolnikami z terenów łódzkiego i mazowieckiego. Jeżeli kiedyś będziecie potrzebowali kogoś do ankiet z tego terenu - piszę się na ten temat. Prowadzę własną dzialaność a i wykształcenie całkiem blisko socjologii. POZDRAWIAM Jacek Paprocki kontakt:jacekpaprocki@wp.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ela_DELTA 0 Napisano 20 Listopada 2007 fajnie , bo mam kolegę , który w łódzkim potrzebuje osob do pracy tak jak ja w opolskim i dolnoślaskim, moze ma Pan kogos znajomego do pracy w moim rejonie? będę bardzo wdzięczna;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dave201 0 Napisano 17 Lutego 2008 cześć ja obracam sie w środowisku rolników jestem z dolnośląskiego i z chęcią dorobię sobie moje gg 8126492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Doradca_1 0 Napisano 20 Lutego 2008 Oferuję swoją pomoc na terenie woj. łódzkiego i mazowieckiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
narpaw 0 Napisano 29 Czerwca 2009 Jak szukacie pracowników tymczasowych albo pracy dorywczej to proponuje przejżeć portal pracy dorywczej http://www.dorywczak.pl. A jeszcze lepiej dodać ogłoszenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach