Mateusz1999 0 Napisano 2 Grudnia 2007 dawajcie tu swoje zdjecia ciekawe jak wygladacie a moze jakas emerytka z hektarami sie połasi na was xD. oto moje: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d9d974845be82b52.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kserkses 0 Napisano 2 Grudnia 2007 dawajcie tu swoje zdjecia ciekawe jak wygladacie Co to to nie, ostatnio jak jednej wysłałem swoje fotki to mimo wcześniejszej miłej internetowej pogawędki kontakt się urwał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz1999 0 Napisano 2 Grudnia 2007 o ty wstydnisiuu ;p łojeju ja tam sra.. na to a tak zawsze moze sie skojarzyc nam twarz np. na targach i wystawach jakiś.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 2 Grudnia 2007 Hmmm, też ciekawy pomysł na rozpoznanie się na imprezach, ale jakoś nie mam pamięci do twarzy. A co do wstawienia swojego wizerunku, to muszę odkopać gdzieś odpowiednie foto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 2 Grudnia 2007 dawajcie tu swoje zdjecia ciekawe jak wygladacie Co to to nie, ostatnio jak jednej wysłałem swoje fotki to mimo wcześniejszej miłej internetowej pogawędki kontakt się urwał heheheh dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kserkses 0 Napisano 3 Grudnia 2007 ale jakoś nie mam pamięci do twarzy. Ło, to to to, ja też do twarzy nie mam pamięci, a moją mogą zapamiętać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 3 Grudnia 2007 Moja też jest "charakterystyczna" hehe!! Ale dobrze mi z nią A poza tym, u faceta nie liczy się wygląd, lecz intelekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 5 Grudnia 2007 Jak tam?, nikt nie wstawia swojej foty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 6 Grudnia 2007 A może zamiast badziewnych obrazków w profilu tam damy swoje fotki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kserkses 0 Napisano 6 Grudnia 2007 A może zamiast badziewnych obrazków w profilu tam damy swoje fotki??Przecież nikt tego nie zakazuje i nie zakazywał by wsadzić swą fotkę w avatar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 6 Grudnia 2007 Może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz1999 0 Napisano 6 Grudnia 2007 o przepraszam tatamarty.323a ja dałem swoja ;p , miccao który to ty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 6 Grudnia 2007 Atakujący Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz1999 0 Napisano 6 Grudnia 2007 aha dzięki jak cię spotkam w takim stroju na jakiejś wystawie na pewno sie przywitam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 6 Grudnia 2007 W takim stroju znajdziesz mnie jedynie na boisku do siatki A tak na piwku: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach