rybka2485 0 Napisano 27 Grudnia 2007 witam , otoz chcialem sie dowiedziec jakie ceny sa w waszych regionach:otoz u mnie przedstawia sie tak: sol potasowa = 1280-1300zl/tmocznik = 1100zl/t.grandap = 750zl/t.wapno granulowane = 420zl/twapno piaskowane = 240zl/tsaletrzak = 750zl/t.saletra pulawska = 860zl/t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek 0 Napisano 27 Grudnia 2007 te twoje ceny to są z już noworoczne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybka2485 0 Napisano 27 Grudnia 2007 te twoje ceny to są z już noworoczne ? to sa aktualne ceny... ale ponoc po niedzieli ma isc w gore tak mi powiedzieli w SKRze ale nie ktorzy mowia ze spadna ceny no i niewiem co bedzie.... ja dzis zamowilem troszke nawozow co mi potrzeba z tego co napisalem i juz zaplacilem 5tys.zl a jeszcze saletrzaku z tone musze kupic bandytyzm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aero87 0 Napisano 28 Grudnia 2007 Ceny z dzisiaj:sol potasowa = 1250zl/tmocznik = 1180-1100zl/t.grantar= 790zl/t.salmag = 750zl/t.saletra = 890zl/tpolifoska m. = 1120zl/tfosfor = 1530zl/tpotafoska =730zl/tNPK 7-17-31 (3s) =1150zl/tNPK 5-23-32 = 1300zl/t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisek 0 Napisano 28 Grudnia 2007 Sól potasowa- od 1200 zł/tonaSaletra od 850 zł/tonasaletrzak i salmag 690-760 zł/tonamocznik od 1130 zł/tona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suchodolak 0 Napisano 29 Grudnia 2007 Panowie a jaka jest różnica cenowa bigbag a worki zwykle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romek31śl 0 Napisano 29 Grudnia 2007 Z tego co ja niedawno słyszałem to bigbagi sa droższe od worków ponieważ jest większy popyt nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jan222 0 Napisano 29 Grudnia 2007 Panowie jak tam u was z cenami nawozów Saletrzak, Fosforan, Sól potasowa i inne?? U mnie można się załamać, chyba kupie tylko azotowe i finito bo takie kosmiczne podwyżki nie wiem czym producenci uzasadniają!! A jak myślicie pójdzie dużo jeszcze w górę czy spadną te ceny tak ok marca?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisek 0 Napisano 29 Grudnia 2007 Panowie jak tam u was z cenami nawozów Saletrzak, Fosforan, Sól potasowa i inne?? U mnie można się załamać, chyba kupie tylko azotowe i finito bo takie kosmiczne podwyżki nie wiem czym producenci uzasadniają!! A jak myślicie pójdzie dużo jeszcze w górę czy spadną te ceny tak ok marca??ceny są podane w porzednich postach. U Ciebie jest dużo drożej?. Na obniżki bym raczej nie liczył, teraz każda kolejna dostawa jest droższa nawet o 100 zł na tonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aero87 0 Napisano 29 Grudnia 2007 Koles od nawozów mowił że na obniżki nie ma co czekac, raczej taniej nie będzie.Ja już czekam na transport Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek76 0 Napisano 30 Grudnia 2007 Ja w listopadzie kupowałem to cena była taka:Mocznik 1090 zł/tSaletra amonowa 840 zł/tSaletrzak tarnowski 800 zł/tPotafoska 680 zł/t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jan222 0 Napisano 30 Grudnia 2007 A z czym spowodowane są tak wysokie podwyżki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stara 0 Napisano 30 Grudnia 2007 A z czym spowodowane są tak wysokie podwyżki?? Ceny gazu ida w górę, to przede wszystkim powód tych "nie atrakcyjnych cen" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 30 Grudnia 2007 ja kupowałem jakieś 2 tyg temu i tak: saletra amonowa 849,51 zł/tmocznik puławy 1106,80zł/t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanisław11 0 Napisano 31 Grudnia 2007 Podobno energia elektryczna ma wzrosnąć w IV kwartale 2008r o 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hans 0 Napisano 31 Grudnia 2007 o 10% ma wzrosnac-- dostales zero gratis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem 0 Napisano 31 Grudnia 2007 Ceny z przed dwóch tygodni:-saletra amonowa z magnezem (Anwil) 820zł-saletrzak (Anwil) 710zł-polifoska 4 1030zł-sól 1150zł-mocznik (Police) 1130złi cały czas w góre, sól potasowa w ciagu dwóch tygodni zdrozała o ponad 20%, saletra teraz podobno jest po 860 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarmerBorys 0 Napisano 2 Stycznia 2008 w sierpniu saletrę anonową kupowałem po 695za tonę a teraz juz kosztuje 830zł tona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jan222 0 Napisano 3 Stycznia 2008 Panowie a co powiecie o nawozie NPK - jakiś rosyjski nigdy go nie siałem skład ma podobny do Polifoski 6 i jest od niej tańszy o 30 zł na tonie przy większej ilości zawsze jakaś oszczędność zostanie. Wiem tylko tyle że szybko się kawali z 4 m-ce. Mi chodzi głównie o jego działanie? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kserkses 0 Napisano 3 Stycznia 2008 Panowie a co powiecie o nawozie NPK - jakiś rosyjski nigdy go nie siałem skład ma podobny do Polifoski 6 i jest od niej tańszy o 30 zł na tonie przy większej ilości zawsze jakaś oszczędność zostanie. Wiem tylko tyle że szybko się kawali z 4 m-ce. Mi chodzi głównie o jego działanie? pozdrawiam Podobny, ale pewnie nie to samo. Jeśli skład teoretycznie jest taki sam to uważam że jest zbyt mała różnica w cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aero87 0 Napisano 3 Stycznia 2008 NPK 7-17-31 (3s) =1150zl/tNPK 5-23-32 = 1300zl/tTo moze jest to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hans 0 Napisano 3 Stycznia 2008 a mialem sie w nowym roku nie wku.rwiac ale nie idzie niestety http://www.zchpolice.pl/pl/index.php?grupa=produkty&dzial=cennik polifoska 6 1460 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szopen72 0 Napisano 3 Stycznia 2008 Czy oni poszaleli!!! Co to za ceny? Wczoraj rozładowałem 24 T Polidapu po 1500 brutto! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miko45 0 Napisano 3 Stycznia 2008 dobrze ze nawozy kupiłem we wrześniu ale spółczuje tym co teraz kupują takiego czegoś jeszcze nie było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romek31śl 0 Napisano 3 Stycznia 2008 Ja sieje ten NPK i w tym roku kupiłem ten 8-20-32 i był także do wyboru ten 7-17-31 oczywiście tańszy a co do cen to naprawde są zabójcze. Ciekawe jak cena zboża w przyszłym roku będzie sie miała do ceny nawozu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach