lanz buldog 0 Napisano 5 Grudnia 2009 To chyba drogo za kilogram składnika?Polifoska jest chyba lepszym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
a1980 0 Napisano 6 Grudnia 2009 juz dziś w naszym rejonie saletra jest po 820zł/t jeszcze wczoraj była po 750. nic dziwnego ze tak sie dzieje wkocu dopłaty ruszyłya co mają dopłaty do cen nawozów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 6 Grudnia 2009 juz dziś w naszym rejonie saletra jest po 820zł/t jeszcze wczoraj była po 750. nic dziwnego ze tak sie dzieje wkocu dopłaty ruszyłya co mają dopłaty do cen nawozów?a to ze co roku juz od 5 lat jak zaczynają wypłacać dopłaty to ceny nawozów zawsze idą do góry. przeanalizuj sobie rynek to zobaczysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 6 Grudnia 2009 tak samo jest jak są kredyty klęskowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 6 Grudnia 2009 Canwil 27N 710złSiarczan Amonu 650złMocznik 1000zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josef03 0 Napisano 8 Grudnia 2009 Jak jest z jakością węgierskiej saletry 34 % N? Czy jest porównywalna z jakością np. puławskiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
$$$$ 0 Napisano 8 Grudnia 2009 Ceny na dziś u mnie Yara Mila NPK 16-16-16 b.b. 1190Yara Mila NPK 16-16-16 1220Yara Mila NPK 14-14-21 (VIKING) 1275Yara Mila NPK 14-14-21 b.b. (VIKING) 1240Yara Mila NPK 5-15-25+S 1255Yara Mila NPK 5-15-25+S b.b. 1235Siarczan amonu-Tarnów 635Siarczan amonu-Puławy 475Siarczan amonu b.b.-Tarnów 635 Ceny brutto z dostawą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 8 Grudnia 2009 Co powiecie na temat Mocznika z Gruzji?? Nie moge dostać żadnego innego. Stosował go ktoś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
$$$$ 0 Napisano 8 Grudnia 2009 Co powiecie na temat Mocznika z Gruzji?? Nie moge dostać żadnego innego. Stosował go ktoś?? ja ma ruski tylko bym musiał wiedzieć gdzie wiesc to Ci podam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
$$$$ 0 Napisano 15 Grudnia 2009 WAŻNE !!!!! koledzy z przyjemnością informuje że saletry i saletrzaki oraz moczniki nie zapominając o Policach oczywiście, poodrzucały zamówione towary jak i ja sie cieszę to i każdy kto czeka na realizacje ww nawozów niech się upewni czy je jeszcze dostanie i szuka gdzie indziej bo ceny idą do góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 15 Grudnia 2009 To niech idą w góre, bedziemy kupowac tansze z importu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzaj63 0 Napisano 15 Grudnia 2009 WAŻNE !!!!! koledzy z przyjemnością informuje że saletry i saletrzaki oraz moczniki nie zapominając o Policach oczywiście, poodrzucały zamówione towary jak i ja sie cieszę to i każdy kto czeka na realizacje ww nawozów niech się upewni czy je jeszcze dostanie i szuka gdzie indziej bo ceny idą do góry Kolega zapomniał że oprócz podaży cene kształtuje także popyt.....poodrzucały zamówione towary - a to ciekawe-nie wywiążą sie z kontraktów?A oprócz tego mają pewne koszty stałe więc produkcja jakaś musi iść...Jakieś tam podwyrzki będą na pewno bo dopłaty nosem wyczuli,ale na szałowy popyt to bym nie liczył.No ale kolega jako dystrybutor hmmm... sianie paniki w jego interesie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
$$$$ 0 Napisano 16 Grudnia 2009 kuzaj 63 napisał :No ale kolega jako dystrybutor hmmm... sianie paniki w jego interesie Smile To zadzwoń teraz do moich klientów i powiedz im że towar który zamówili w październiku dostaną na pewno w tamtych cenach Ciekawe czy chciałbyś otrzymać telefon że coś co zamówiłeś jeszcze po starych cenach już nie dostaniesz i trzeba kopić po nowych nawet o 5000 zł drożnej na całym składzie I popieram wypowiedz mf3085 za to co zrobili powinni zyskać ci z wschodu i południa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 16 Grudnia 2009 kuzaj 63 napisał :No ale kolega jako dystrybutor hmmm... sianie paniki w jego interesie Smile To zadzwoń teraz do moich klientów i powiedz im że towar który zamówili w październiku dostaną na pewno w tamtych cenach Ciekawe czy chciałbyś otrzymać telefon że coś co zamówiłeś jeszcze po starych cenach już nie dostaniesz i trzeba kopić po nowych nawet o 5000 zł drożnej na całym składziea ja proponuje zmienić firme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
$$$$ 0 Napisano 16 Grudnia 2009 iść do tarnowa czy anwilu robic, masz racje lepsza robota przyjmować zamówienia a potem odrzucać nie idzie się nic narobić ciekawe tylko ile za taka robotę płacą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczek 0 Napisano 16 Grudnia 2009 Dzis kupiłem węgierską saletre w detalu 800 zł tona.....i mocznik 960 zł tonaGłosno sie mówi ze nawozy pójdą w góre....a w niektórych punktach juz podrozały!!!!!!!!!!!!!..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek113 0 Napisano 17 Grudnia 2009 W zeszłym tygodniu kupowałem saletrę kędzierzyńską po 770 zł brutto za tonę, a jeszcze w listopadzie była (w tym samym miejscu) po 728 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek 0 Napisano 22 Grudnia 2009 ja słyszałem że od nowego roku maja być nowe ceny ,w grudniu podrożała o 10 proc.jak tylko ruszyły dopłaty niby cena miała być uzależniona od kursu euro faktycznie jak euro staniało koło 15 groszy tak saletra poszła do góry zamiast potanieć,nie ma innego słowa jak sku...syny,grabią nas w biały dzień mi się wydaje że to robota pośrednika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukasz52 0 Napisano 24 Grudnia 2009 kto kupił ten ma a reszta niech czeka...nie będą przynajmniej sprzedawać towaru za bezcen... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alwaro 0 Napisano 7 Stycznia 2010 880 saletra, 1060 mocznik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 8 Stycznia 2010 Pójdą pójdą ja na szczęście kupiłem z końcem listopada i teraz jestem spokojny jeszcze tylko RSM ale to już prosto z beczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 0 Napisano 8 Stycznia 2010 04.01.2010 województwo łódzkie: Polifoska 6 -1400zl/t bruttoMocznik -1010zl/t bruttoSaletra amonowa 34%- 830zl/t brutto ale co ciekawe - transport gratis, ale za rozladowanie tira 300zl :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek21 0 Napisano 14 Stycznia 2010 witajcie jak się mają ceny i tendencje dla kizeryt, kainit, sól potasowa czy w czerwcu będzie taniej skoro zboże stanieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 14 Stycznia 2010 saletrzak kedzieżyn 800 saletra kedzieżyn 900 mocznik 1100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k.fabrowski 0 Napisano 15 Stycznia 2010 Witam, Mogę zaproponować sprawdzone już na moim terenie azoty z Węgier w dobrych cenach: http://fast-chem.pl/lang/pl/promocje możliwy odbiór własny z zakładów na Węgrzech lub transport "pod drzwi". dokładne oferty ze zdjęciami również na allegro: Mocznik:http://allegro.pl/item884029037_fast_chem_oferta_na_azoty_mocznik_46.html Saletrzak:http://allegro.pl/item884029070_fast_chem_oferta_na_azoty_saletrzak_27_7_5.html Saletra:http://allegro.pl/item884029087_fast_chem_oferta_na_azoty_saletra_34.html Zapraszam do współpracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach