musi3d 0 Napisano 15 Stycznia 2010 uważajcie na HURTOWY OBRÓT NAWOZÓW SZTUCZNYCH i MINERALNYCHPiotr Kostępski zamówiłem u kolesia 30 listopada saletre , przez 1,5 miesiąca mnie zwodził, że wszystko będzie po cenach zamówienia poczym oswiadczył iż saletrę załatwi ale za 100zł/t drożej koleś to cholerne nioeporozumienie uważajcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k.fabrowski 0 Napisano 15 Stycznia 2010 Bo żeby przywieść z Węgier saletrę to trzeba trochę się postarać, bo zarówno kierowca jak i samochód musi mieć zezwolenie na przewóz materiałów niebezpiecznych ADR 5.1 i skąd on takie auto weźmie jak takich jest w Polsce mało, a Ci co mają to i tak u nas od x-czasu jeżdżą Zapraszam, u nas termin realizacji max tydzień w większości przypadków to 3-4 dni, zależy jaka trasa i jak szybko uda się złapać auto na Węgrzech. Mamy też Polskie nawozy, ale na takie sami jak do siebie ściągamy to czekamy od 2-3 miesięcy, więc tego nie proponuje bo nie wiadomo czy do wiosny raczą polskie zakłady w ogóle zrealizować zamówienie. Wychodzę z założenia, że jak czegoś nie jestem w stanie zrealizować i klient może być z tego powodu niezadowolony to się tego nie podejmuje, bo drugi raz do mnie szybko nie przyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 18 Stycznia 2010 Co myslicie o nawozach z zagranicy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k.fabrowski 0 Napisano 19 Stycznia 2010 Te z Węgier są dostępne od ręki, a jakościowo na pewno nie odbiegają od polskich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josef03 0 Napisano 27 Stycznia 2010 Pewna duża firma dystrybucyjna wyrolowała mnie z saletrą z Węgier. Dzisiaj się dowiedziałem, że towar zamawiany na początku grudnia nie przyjedzie. Kpina! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lanz buldog 0 Napisano 27 Stycznia 2010 A na rynku podwyżki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josef03 0 Napisano 27 Stycznia 2010 Saletra u mnie 900-1000, a teraz jeszcze muszę dokupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rechu1 0 Napisano 27 Stycznia 2010 Pewna duża firma dystrybucyjna wyrolowała mnie z saletrą z Węgier. Dzisiaj się dowiedziałem, że towar zamawiany na początku grudnia nie przyjedzie. Kpina!Pewna? widzę,że Ty pozostałeś lojalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 27 Stycznia 2010 @josef03to ci co brali od Ciebie pszenice? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josef03 0 Napisano 28 Stycznia 2010 Oni nie brali ode mnie pszenicy, ale ja brałem od nich do siewu. Jest to firma na D, wszyscy chyba się domyślają. Handel zapewne urwie się z nimi, ale to nie mój problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amadevsh 0 Napisano 28 Stycznia 2010 czy nie można pełnej nazwy firmy tak poprostu podać wolisz aby ktos inny sie też naciął? To tak samo jakbyś powiedział że sprzedajesz pszenicę po 800zł do dużej firmy, a numer telefonu zaczyna sie od 022 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josef03 0 Napisano 28 Stycznia 2010 Dalgety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymanskaedyta@gmail.com 0 Napisano 28 Stycznia 2010 jeźeli potrzebujecie węgierski saletrzak, proszę o kontakt 502 690 945 Gwarantuję cenę styczniową z przed podwyżki oraz szybką dostawę. Zamówienia złożone do czwartku ( 04.02 ) w styczniowej cenie przed podwyżką w środku miesiąca!!! Ilość towaru ograniczona. Zapraszam do kontaktu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baca1512 0 Napisano 1 Lutego 2010 JUREX Sokołów Podlaski Saletra Puławy 960Mocznik Puławy 1150Saletrzak Tarnów 860Fosforan Police 18 - 46 1550, Light 14 - 34 1200Fosforan 12 - 52 1500Lubofoska, Unifoska 4 - 12 - 12 950Lubofos 12 - 20(PK) 1150Lubofos Corn 5 - 10 - 21 1190Tarnogran 12 - 23 (PK) 1150Superfosfat 20 950Polifoska 6 - 20 - 30 1620Sól 1600 Ceny brutto (do negocjacji zależnie od ilości) z dowozem Znacie tę firmę, jeśli tak to proszę o opinie czy warto z nimi handlować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stasiek_10 0 Napisano 2 Lutego 2010 Firma jak inne. Mają najdrożej w okolicy dlatego się u nich nie zaopatruje. Chyba że bierzesz duże ilości to potrafią z ceny zejść. Nie wiem jak jest teraz ale jak brałem w listopadzie nawozy to mieli najdrożej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josef03 0 Napisano 3 Lutego 2010 Saletra Anwil 34 % N 930 zł/t brutto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jano1976 0 Napisano 5 Lutego 2010 Polifoska 6 i 8 po 148zł.zostały tylko końcówkiFosforan po 150zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koszol 0 Napisano 11 Lutego 2010 moge kolegom sprzedac nowoz wapnowo magnezowy (45%wapna i 15%magnezu ) tona to jakies 350 zl z transportem, zainteresowanych prosze prosze by pisali na emaila koszol123@wp.pl pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lanz buldog 0 Napisano 11 Lutego 2010 Za 27 ton dolomitu płaciłem 1600 zł.Oczywiście z transportem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
a1980 0 Napisano 12 Lutego 2010 Za 27 ton dolomitu płaciłem 1600 zł.Oczywiście z transportem. ja płaciłem 80 za tone z dowozem kuj-pom,kopalnia ŻELATOWA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 12 Lutego 2010 Za 27 ton dolomitu płaciłem 1600 zł.Oczywiście z transportem. Byłeś z nim na wadze czy z papierów wynikało że miał 27 ton? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lanz buldog 0 Napisano 12 Lutego 2010 Brałem dwie patelnie i miały na taką ilość fakturę.Zresztą kupiłem już tak ponad 10 samochodów,sąsiedzi również biorą.Zawsze jest podobna ilość na aucie,a kiedyś wapno wiozłem swoim transportem i ilość była "na oko " podobna przy tej wadze.Zresztą dolomit jest po 20 zł za tonę i chyba nikt nie zapier*** 2 czy 3 ton bo nie warto.Po rozsiewaczach również mi pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koszol 0 Napisano 13 Lutego 2010 no wlasnie slyszalem ze dolomit jest tani ,ja robie w firmie wap mak , nawoz ten jest badany w Pulawach wiec jak by ktos chcial kupic to piszcie na nr telefonu 725192989 ludzie to kupuja bo ta firme zalozyli nie dawno a szefowi idzie jak nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
a1980 0 Napisano 14 Lutego 2010 no wlasnie slyszalem ze dolomit jest tani ,ja robie w firmie wap mak , nawoz ten jest badany w Pulawach wiec jak by ktos chcial kupic to piszcie na nr telefonu 725192989 ludzie to kupuja bo ta firme zalozyli nie dawno a szefowi idzie jak nie wiem ale co mu idzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koszol 0 Napisano 14 Lutego 2010 no interes , kupuje auta i rozwozi po polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach