Skocz do zawartości
rybka2485

CENY NAWOZOW W WASZYM REGIONIE

Rekomendowane odpowiedzi

np na kod 08-311 mocznik importowany przy 24 t płatne gotówką po 1705 brutto mogę dowieść zainteresowanych zapraszam na pw

jaki nawóz, ilość, termin płatności opakowanie ( bb czy mały worek ) gdzie to dowieść (kod pocztowy ) mile widziane namiary

ZAPRASZAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok ale yare 16-16-16 2075 zł, 14-14-21 po 2071 zł, Saletra wapniowa Tropicote a'25kg- paleta 1345 zł, Saletra wapniowa z borem Nitrabor a'25kg- paleta 1391

Yara Mila NPK 21-6-12+4S+B b.b. 1770 ten nawóz najbardziej się cieszy popularnością na wiosenne zasilenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szu@ może netto??? bo jak na tą chwile to dobra cena, tylko ze może ta cena za kilkanaście cystern

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@maskin przyjacielu

Szkoda ze tak daleko jesteś ale to cena brutto przy 26 tonach z dostawa na podwórko jak bys z pkp 1 cysterne oDebra1ł to lekko 50 zł na tonie mniej a widziałeś ceny na http://www.pakos.com.pl/ na nawozy nie patrz bo drogo ale SOR nawet nawet

pszdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

np na kod 78-400 (zachodniopomorskie )za Amofoska 5-10-25+S mam podobną cenę na palecie 1475 brutto a bb 1465 brutto ale za Amofoska 4-12-20 - 1286 brutto paleta i 1276 brutto za bb Saletry brak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amofoska PK 12-20 + S+MG+Ca = 1188 zł brutto

Saletra amonowa Puławska 1224 brutto (zakłady Nitron ERG- produkcja materiałów wybuchowych)

RSM 32 =1123,40 Brutto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po 1000 zł dopłaty i pszenica po 9 - stów i doimy chłopa - może zapłaci za saletrę po 1700 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ceny (brutto) z dzisiejszych zakupów:

- saletra (Włocławek) 1420 zł/t,

- saletrzak (Tarnów) 1300 zł/t,

- mocznik (Puławy) 1665 zł/t,

- sól potasowa 1970 zł/t.

Wszystkie nawozy w małych workach. Miejsce zakupu: kujawsko - pomorskie, dokładniej powiat Golub - Dobrzyń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
@maskin przyjacielu

Szkoda ze tak daleko jesteś ale to cena brutto przy 26 tonach z dostawa na podwórko jak bys z pkp 1 cysterne oDebra1ł to lekko 50 zł na tonie mniej a widziałeś ceny na http://www.pakos.com.pl/ na nawozy nie patrz bo drogo ale SOR nawet nawet

pszdr

tutaj tez w miare dobrze http://www.sklep.rudnik.agro.pl/pl/c/Herbicydy/61/9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ceny środków raczej ubiegłoroczne ;/

w tym sklepie co ja podałem ? raczej sa to dobre ceny u starego dostawcy miałem 5 % rabatu i nie dochodziłem do tych cen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mysle ze nawozy juz nie zdrozeja ,moga staniec EURO potanialo wiec nasz eksport nawozow troche siadzie i ostudzi zapaly producentow.Saletra 1440 zl/tona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi