kur-rk 0 Napisano 11 Lutego 2008 Witam D@n i Lobuz na końcu instrukcji powinno być napisane. W przypadku błędnego wypełnienia wniosku rolnik nie otrzyma płatności do błędnie wypełnionej grupy uprawnatomiast zmiana do błędnie wypełnionego wniosku może być tylko złożona w terminie zgodnym w rozporządzeniu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 11 Lutego 2008 Cześć Tak, to by się dopiero szum zrobił Ja wiem jedno, nikomu nie wypełnię wniosku choćby nie wiem co bo nie zamierzam brać na siebie odpowiedzialności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziewczynka 0 Napisano 22 Lutego 2008 Cześć Tak, to by się dopiero szum zrobił Ja wiem jedno, nikomu nie wypełnię wniosku choćby nie wiem co bo nie zamierzam brać na siebie odpowiedzialności tak?przecież i tak za wszystko odpowiadamy a jak jest coś niejasne to wypadałoby mieć szkalną kulę i wróżyć co, jak i kiedy, co można co nie itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziewczynka 0 Napisano 22 Lutego 2008 szklaną miało być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach