japka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 a czy oprócz stałej ekipy może być i nowa? jak dla mnie to mozę być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziewczynka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 ufff w końcu ktoś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 10 Stycznia 2008 Tak dziewczyno, witamy na pokładzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 10 Stycznia 2008 :shock: ufff w końcu ktoś no moze być tylko kilka słow o swej osobie byłoby mile widziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 tak tak koniecznie koniecznie D@N-ik ma rację Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziewczynka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 spokojnie nie wszyscy na raz , a poza tym nie wiem od czego zacząć......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 Od początku najlepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vill 0 Napisano 10 Stycznia 2008 melduję się i ja. ściągnięta acz niezaciążona:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziewczynka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 a gdzie jest początek no tak chyba w pracy, więc - siedzę teraz w niej (ciężko pracując) i próbuję się wkręcić w powrót tajemniczego statku z jakiejś dawnej wyprawy, ciekawe czy to przejdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P...Q 0 Napisano 10 Stycznia 2008 Właśnie japka, a jak Ci teraz na innym drzewie japkowym??? A gdzie jest Vill i PsiaQ Lobuzku szał pał i świst ...obecny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 10 Stycznia 2008 melduję się i ja. ściągnięta acz niezaciążona:) bo sie najwidoczniej mało starasz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaponinka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 PsiaQ... U ciebie ostatnio chyba rzeczywiście był szał i świst Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myszka13 0 Napisano 10 Stycznia 2008 A myszka może być z niedaleka???znadzie się miejsce na tym statku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P...Q 0 Napisano 10 Stycznia 2008 PsiaQ... U ciebie ostatnio chyba rzeczywiście był szał i świst oj działo się "ostry dyżur" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaponinka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 A sypiasz PsiaQ Chyba Ci tyci zazdroszczę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P...Q 0 Napisano 10 Stycznia 2008 A sypiasz PsiaQ Chyba Ci tyci zazdroszczę... młodsze szczenię luzik, starsze bardziej męczy nocą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 tak Zaponinka czyżby zegar biologiczny Tobie tykał ?? Nie ukrywam, że u mnie zaczyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaponinka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 tak Zaponinka czyżby zegar biologiczny Tobie tykał ?? Nie ukrywam, że u mnie zaczyna Oj tyka, japko. Tyka wściekle... Szat nie rozdzieram. Czasem tylko tak jakoś przychodzi zamyslenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 10 Stycznia 2008 A mój zeger chyba śpi ale to nic, n wszystko pryjdzie pora:DDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
figar0 0 Napisano 10 Stycznia 2008 yo dziewczęta.. menopauza Was dopadnie tak czy siak wiec macica w ruch i do boju Villusia Ty zyjesz.. PsiaQ plus szczeniaki witajcie dziewczynki/myszki uwazajcie bo konkurencja duza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaponinka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 No moja macica akurat nie próżnuje. Każdego miesiąca przypomina o sobie No własnie myszki... Czego dusza pragnie Lobuzom tak nie tyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziewczynka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 konkurencja duża , da się zauważyć ale świeżynka może być też interesujaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myszka13 0 Napisano 10 Stycznia 2008 jaka konkurencja damy rade my malutkie myszki oby inni sie tylko ruszyli do roboty,hihi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
figar0 0 Napisano 10 Stycznia 2008 Zaponinka to dobrze że jeszcze przypomina dziewczynka wiesz, nie ma to jak mięciutka osiemnastka... a zdrowego samca teoretycznie interesują wszystkie samice stymulujące jego zmysły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 A po co konkurować, jestem na to za stara Teraz to trzeba żyć z wszystkimi w zgodzie i ogólnym uwielbieniu Zresztą teraz jestem na etapie zastanawiania się nad stanem mojej macicy, hehehe bo faktycznie figaro ma racje w końcu menopałza mnie dopadnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach