figar0 0 Napisano 10 Stycznia 2008 myszka z "tą" robotą jeszcze uwazaj 13-letnie organizmy płci żeńskiej są jeszcze na etapie osiągania dojrzałości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaponinka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 teraz będziemy oglądać stymulację pajęczyny przez myszki japka stara ale jara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vill 0 Napisano 10 Stycznia 2008 D@N to nie ja sie powinnam starac Figar0 żyje zyje choc podobno czlowiek zyje dopoki o nim pamietaja Lobuz dzieki za reaktywacje, tego nam chyba bylo trzebaJapka, Zaponinka, P...Q i nowe towarzystwo miło Was widzieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 10 Stycznia 2008 D@N to nie ja sie powinnam starac .......... hmmmmmmmmmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 Witaj VillMasz rację Moja Droga D@N, ty powinieneś się starać na całego A pewnie, że jara Zaponinka kto jak nie ja Chciałam również poinformować tych, którzy są niepoinformowani, że moja Chrapka w październiku urodziła synka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myszka13 0 Napisano 10 Stycznia 2008 powiedzmy ze myszka postara sie uwazaj...oby tylko nie przegięłą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 Ale uważać na co....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
figar0 0 Napisano 10 Stycznia 2008 to będzie "przegięcie pajęczyny" rozumiem nie pękaj.. nie zerwie się, prędzej pęknie Zanopinka oldskul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 10 Stycznia 2008 Witaj VillMasz rację Moja Droga D@N, ty powinieneś się starać na całego A pewnie, że jara Zaponinka kto jak nie ja Chciałam również poinformować tych, którzy są niepoinformowani, że moja Chrapka w październiku urodziła synka a Vill to co??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 No jak to co D@N musi tylko polegać na Tobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaponinka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 Właśnie myszka, na co Ty lepiej uważaj, bo człowiek- pająk omota Cię w kokon i wyssie wszystkie soki Figar0 przecież wiem, że old Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
figar0 0 Napisano 10 Stycznia 2008 ja juz się pogubiłem kto tu kogo bzyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 Figaro ważne byś wiedział z kim Ty się bzykasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vill 0 Napisano 10 Stycznia 2008 a vill nie urodzila synka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziewczynka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 zaraz zaraz myszko, nie wiem jakim ty lecisz statkiem, ale chyba nie wszystkich interesuje pękająca pajęczyna, ja myślałam raczej o innym stylu podróży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 10 Stycznia 2008 ale młyn się robi:(((( niedawno wróciłem a tu bałagan, że szok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 10 Stycznia 2008 a vill nie urodzila synka ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaponinka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 a vill nie urodzila synka to może dziewczynkę?? Villuś zwyczajnie długo milczałaś więc trzeba było ułożyć jakąś historię Twojego nagłego zniknięcia Figar0 i dziewczynka w tematyce latania się utrzymują Gdzie jest Lobuz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
figar0 0 Napisano 10 Stycznia 2008 Zaponinka no zauwazyłem, że w okolice punktu G podróże są chodliwe, a co do stylu.. do uzgodnienia za porozumieniem stron wg KPA japka ja wiem z kim ale nie powiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaponinka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 JA CI zdradzę Lobuz w czym jest rzecz. Jest wielowątkoway temat szczeniąt- dziewczynek i chłopców,różnie postrzegany. Także coś o statkach latających, pajęczynach, nieletnich myszkach oraz wyższości kobiet doświadczonych wiekiem nad nieletnimi myszkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vill 0 Napisano 10 Stycznia 2008 hahaha, loty i od-loty - to chyba dotyczy nas wszystkich:) i pewnie dlatego nas tak dlugo tu nie bylo. Ale z tego co wiem prócz Chrapki i Psiaqa nikt nie wypączkował. jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 ale młyn się robi:(((( niedawno wróciłem a tu bałagan, że szok Tak wiem już jaki młyn może byc w OB ufff a jaka za przeproszeniem przy tym jest sraczk...a łojjjjj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 Kurka sie pogubiłam chyba..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziewczynka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 łobuz co ty gadasz jaki młyn zobacz jak zaponinka ładnie sprząta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaponinka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 figar0 nie uwierzę, że uspójniasz sztuki w punkcie G Co jest możliwe i wydaje sie przykre Vill wymienieni przez Ciebie wypączkowali podwójnie nawet Pysznie Figar0 biję w Ciebie....Tez powinieneś... zdublować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach