Zaponinka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 łobuz co ty gadasz jaki młyn zobacz jak zaponinka ładnie sprząta Mam wprawę w wymiataniu dziewczynek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 Zgwałcę dzisiaj Pyśka na pizzę nie chce mi sie robić obiadu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziewczynka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 łobuz co ty gadasz jaki młyn zobacz jak zaponinka ładnie sprząta Mam wprawę w wymiataniu dziewczynek ale większą w wymiataniu gryzoni, reasumując niezła z ciebie sprzątaczka japka OB masz na myśli tamponyczy to co ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
figar0 0 Napisano 10 Stycznia 2008 no fest, podnieca mnie ta prowokacja ale na razie w skarpetę.. mam czas.. co do wymiatania.. czuję walkę o tytuł samicy alfa ps. do nowych oblatywaczek.. nie zniechęcajcie sie.. to wszystko w ramach testów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 Zwykle z mężczyznami nie rozmawian na temat zabezpieczeń, które stosuje kobieta jak ma trudne dni OB to nie tampony w tym przypadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
figar0 0 Napisano 10 Stycznia 2008 japka jakby nie patrzył doprawiłas dziewczynce jaja.. mam nadzieje, że nie z Karniszyna i po obróbce termicznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziewczynka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 japka czyli my dziewczynki rozumiemy się jak prawdziwe kobiety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaponinka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 Test dla oblatywaczek: 1. Gdzie jest myszka?2. Co dziewczynka może wiedzieć o OB?3. Podaj ścieżkę postępowania w przypadku pojawienia się na forum Pytanie bonusowe dla Figar0: Jakie masz dziś skarpetki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vill 0 Napisano 10 Stycznia 2008 no fest, podnieca mnie ta prowokacja ale na razie w skarpetę.. mam czas.. co do wymiatania.. czuję walkę o tytuł samicy alfa ps. do nowych oblatywaczek.. nie zniechęcajcie sie.. to wszystko w ramach testów takie walki to nie walki. Starcza pamięć przypomina skoki adrenaliny onegdaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 10 Stycznia 2008 Zwykle z mężczyznami nie rozmawian na temat zabezpieczeń, które stosuje kobieta jak ma trudne dni OB to nie tampony w tym przypadku he he widać ze nie z firmy ta nowa kolezanka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziewczynka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 figarO nie tędy droga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaponinka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 no fest, podnieca mnie ta prowokacja ale na razie w skarpetę.. mam czas.. co do wymiatania.. czuję walkę o tytuł samicy alfa ps. do nowych oblatywaczek.. nie zniechęcajcie sie.. to wszystko w ramach testów takie walki to nie walki. Starcza pamięć przypomina skoki adrenaliny onegdaj... Lubię ten smaczek Tymczasem zmykam...Buziaki i logout Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziewczynka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 zobaczymy jutro, mam nadzieję że do wiem się o jaką firme chodzi pa wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaponinka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 figarO nie tędy droga Strzeż się mała żebym Ci tej drogi nie pokazała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 10 Stycznia 2008 Niop Vill oj pamięta się, pamięta Ja Jaja dziewczynce hmmm trochę niechcący No nie z FIRMY no nie jest z FIRMY dziewczynka Ale pomyslcie jaka bym musiała byc bezpośrednia gdyby to było o tamponach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 10 Stycznia 2008 i dzien pierwszy reaktywacji minął mam nadzieje że bedzie tylko lepiej do juterka!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
figar0 0 Napisano 10 Stycznia 2008 figarO nie tędy droga na koncu nie jest "O" tylko 0 hmm co sugeruje osobę mało spostrzegawczą co do kontekstu odpowiem barokowo: bogać i nie.. Zaponinka sprecyzuj pytanie bo mnie blokujesz z odpowiedzią kolor/rozmiar/wzorek/faktura/jakosc/wartosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 10 Stycznia 2008 a jutro skoro świt proszę się zameldować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
figar0 0 Napisano 10 Stycznia 2008 oj tam nie trzeba świtu .. skleroza nie wszystkich dopadla a technologia wszak nas nie ogranicza.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 10 Stycznia 2008 o prawda, teraz każdy ma net w domu:D w ogóle to się docenia, jak się jest daleko od domu. Dzięki niemu w ogóle nie czułem, że jestem na obczyźnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myszka13 0 Napisano 11 Stycznia 2008 figar0 nas inretesuje rozmiar i jakość, zapewne jest dobra choc chcemy wiedziec??? a myszka musiała uciekać ale powrót jest ciekawy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaponinka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Chłopaki... Spać nie możecie Myszka szukam tego ciekawego powrotu i doszukać się dziwnie nie mogę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vill 0 Napisano 11 Stycznia 2008 piatek... witam wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arimka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Nie uwierzycie... Przypomniałam sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Dzień dobry dziewczęta i chłopaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach