figar0 0 Napisano 11 Stycznia 2008 a jutro sobota.. witam wszystkich Zaponinka szukajcie a znajdziecie myszka13 dlaczego uzywasz liczby mnogiej w wypowiedziach jak za komuny zastanawiam sie jak sie w dziurce pomiescicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 11 Stycznia 2008 ello Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziewczynka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 na koncu nie jest "O" tylko 0 hmm co sugeruje osobę mało spostrzegawczą co do kontekstu odpowiem barokowo: bogać i nie.. o jedno 0 przecież nie chodz i, a poza tym mam większy problem bo Zaponinka usilnie chce mi pokazać jaka jest dla mnie ścieżka postępowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
figar0 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Nie uwierzycie... Przypomniałam sobie mówilem Ci, że mialas haslo: siwucha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 11 Stycznia 2008 na koncu nie jest "O" tylko 0 hmm co sugeruje osobę mało spostrzegawczą co do kontekstu odpowiem barokowo: bogać i nie.. o jedno 0 przecież nie chodz i, a poza tym mam większy problem bo Zaponinka usilnie chce mi pokazać jaka jest dla mnie ścieżka postępowania Ta scieżka jest jednakowa dla wszystkich!! tak że nowe koleżanki prosze o dostosowanie sie do reguł tu obowiazujacych! w inym przypadku zostana wyciagnięte z tego zachowania konsekwencje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziewczynka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 na koncu nie jest "O" tylko 0 hmm co sugeruje osobę mało spostrzegawczą co do kontekstu odpowiem barokowo: bogać i nie.. o jedno 0 przecież nie chodz i, a poza tym mam większy problem bo Zaponinka usilnie chce mi pokazać jaka jest dla mnie ścieżka postępowania Ta scieżka jest jednakowa dla wszystkich!! tak że nowe koleżanki prosze o dostosowanie sie do reguł tu obowiazujacych! w inym przypadku zostana wyciagnięte z tego zachowania konsekwencje!! D@N czyli obowiązuje jeden harmonogram i nie można liczyć na żadne względy przecież czas promocji i wyprzedaży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 11 Stycznia 2008 na koncu nie jest "O" tylko 0 hmm co sugeruje osobę mało spostrzegawczą co do kontekstu odpowiem barokowo: bogać i nie.. o jedno 0 przecież nie chodz i, a poza tym mam większy problem bo Zaponinka usilnie chce mi pokazać jaka jest dla mnie ścieżka postępowania Ta scieżka jest jednakowa dla wszystkich!! tak że nowe koleżanki prosze o dostosowanie sie do reguł tu obowiazujacych! w inym przypadku zostana wyciagnięte z tego zachowania konsekwencje!! D@N czyli obowiązuje jeden harmonogram i nie można liczyć na żadne względy przecież czas promocji i wyprzedaży my jestesmy stara gwardia - niereformowalna!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 no arimka bo nie wiem dlaczego cały czas musiałam tu palić swoje i tak nadwątplone szare komórki w czasie pisania do Ciebie jako Zaponinka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 11 Stycznia 2008 no i pomału wracamy tu - po staremu ps. z tego co pamietam to juz 3 reaktywacja?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Tak miejmy nadzieję, że będzie udana Oczywiście znowu sie na chwilkę zniknie jak będzie nowa kampania Albo i wcześniej Choć przyznam, że brakuje tu jeszcze kilku osób U mnie popruszyło troszeczkę w nocy, jest ślicznie coraz dłużej jest jasno Lubuz powiedz jak było na tej obczyźnie Wszystkie cele zostały zrealizowane Jak tam psina pamietała pana jeszcze Vill jak sie Tobie pracuje z D@N-ikiem Boszzz długo nas tu nie było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arimka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Jeden harmonogram?? Chyba schemat A wyprzedać Cię zawsze można Usilnie? Dziewczątko kochane idź lepiej poszukac myszki Witam już oficjalnie starą brygadę A myszkom, dziewczynkom i innym wytworom Można dowolnie zinterpretować Figar0 siwucha wywołuje omamy- zaraz przypomina mi się historia ze studenckich czasów Leśniczówka i zero prądu ale siwucha była Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziewczynka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 stara gwardia swoją ścieżką postępowania ale co to za zwyczaje przeobrażania Zaponinki w arimkę już na tym etapie powinny być wyciągnięte konsekwencje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arimka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 stara gwardia swoją ścieżką postępowania ale co to za zwyczaje przeobrażania Zaponinki w arimkę już na tym etapie powinny być wyciągnięte konsekwencje Co wolno wojewodzie to nie Tobie...dziewczynko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Koleżanka Arimka przyznała sie do tego że zapomiala sobie hasełka do forum wiec nie widze tu żadnego problemu - ktos widzi jeszcze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Gdyby nie to, że mi komp pamięta hasełko to naormalnie byłoby źle Jednak pamięć ludzka jest zawodna Nic to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vill 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Japko pracujemy razem a jakbysmy nie pracowali bo prawie sie nie widujemy w biurze. Inne działy inne sprawy A ja mam wrazenie ze nowe dziewczynki jednak sa z nami zwiazane branżowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Witam z samego rana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 11 Stycznia 2008 eeeeeeeee kolego Łobuz ładne mi to rano!!!! :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 11 Stycznia 2008 To prawda D@N ale niestety porwały mnie sprawy branżowe właśnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myszka13 0 Napisano 11 Stycznia 2008 oj Vill widze ze jest male dochodzenie,hihi....branża....a jakie reguły panuja dla nowych????myszka jest troszke ciekawa...figar0- moja dziurka nie jest duża wiec dam radę na pomieszczenie ciekawych rzeczy... ale za innych sie nie wypowiem!!!a co Zaponinka- powrroty nie sa ciekawe!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vill 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Myszko to nie dochodzenie, to logika:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Czas zacząć wprowadzać raporty BKM tylko może najpierw się pomodlę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myszka13 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Lobuzie czasem nawet modlitwa nie pomoże....a logika nawet, nawet.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Chciał nie chciał na 106 raportów do wprowadzenia w moim zakresie napewno znajdzie sie jakiś DR14 Na razie mam szał z cukrem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Czas zacząć wprowadzać raporty BKM tylko może najpierw się pomodlę a ja od kilku dni pisze decyzje nie normalne :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach