arimka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 DR 14 Ja też BKM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 zła kultura - wypełnianie karty, robienie jakieś punktacji bleeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arimka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 zła kultura - wypełnianie karty, robienie jakieś punktacji bleeee ZDKR brrrrrr wszystko brrrrr.... Lobuz i jak Ci idzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziewczynka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 myszko wczoraj pajęczyna dziś dziurka Bleee Kompletna Masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Na razie mam ładny raport i wszystko gra ale nie wiem co za diabeł z DR29 według mnie błędu nie można nawet wprowadzić( brak w systemie) i niczym nie skutkuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myszka13 0 Napisano 11 Stycznia 2008 dziewczynko to sie zaraz skończy... dajcie juz spokój z tymi raportami, norma dzienna wyrobiona i weekend!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 11 Stycznia 2008 no to konwersacja sie klei jak tra lala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Ja zaraz będę wolniejsza jak mówiłam robię raporcik do cukru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 11 Stycznia 2008 no jeden raporcik za mna, drugi w trakcie i zaraz weekend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 ja też mam jeden za sobą ale tylko dlatego, ze był GR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arimka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 U mnie strasznie. Mam kwadratową głowę i już nie wiem czy sankcje tak czy nie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 11 Stycznia 2008 U mnie strasznie. Mam kwadratową głowę i już nie wiem czy sankcje tak czy nie ... podesłać Ci kalkulatorek do tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arimka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Podesłać poproszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 11 Stycznia 2008 poszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arimka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Doszło A może takie samo dla PRŚ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 To i ja sie uśmiecham do Ciebie D@Nik po kalkulatorek dla OB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Poszło Japciu i do Ciebie hmmmmm nie znam stawek i progów sankcjonowania w PRś bo można go przerobić i na PRŚ w wolnej chwili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Jest piękny dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 11 Stycznia 2008 plosie bałdzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Odczuwam już ogromną niechęć do pracy, jednym słowem mam już piatkowy stosunek do pracy ten cukier mnie całkowicie wyeksploatował Albo ten raport pokontrolny który musiałam zrobic z GR1 Tak napewno to dlatego Jak ja sie cieszę, ze na zakupach byłam wczoraj i mam wolny weekend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 11 Stycznia 2008 a ja weeku nie mam :/ bo mam zjazd :/ i egzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Ile Tobie jeszcze zostało D@N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Japciu ja musze studiować do 29 roku życia więc zaczałem tu nowe studia :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arimka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 Dobrze Słoneczka w niedoli... Czas wykonać ruchy w kierunku wyjścia...Japka, a Pysiek został wczoraj zgwałcony w związku z pizzą tudzież przemijającą macicą? Figar0 całokształt Twoich skarpetek jest godny uwagi... Zdradź chociaż czy są na nich jakieś aplikacje Lobuz szukałam DR 29 ale niczego ni9e spotkałam. Wmojej sprawie utknęłam- opowiem Ci jutro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 11 Stycznia 2008 O Boszz Chociaż przyznam, ze sama myśle o podyplomówce od nowego roku akademickiego Chcę w wieku 40 lat na okrągłą rocznicę zrobić sobie rachunek sumienia i być bardziej zadowolona ze swoich osiagnięć niż w dniu swoich 30-tych urodzin Jakoś tak będąc w poprzednim BP nie zdawałam sobie sprawy, że właściwie to mogę robić coś co daje mi więcej satysfakcji i jest co tu dużo mówić mniej stresujące i nie ma sie takiej dużej odpowiedzialności cywilnej na głowie Mam ochotę zmienić branżę, na budowlaną tylko muszę sobie co nie co poprzypominać Pożyjemy zobaczymy mam nadzieję, że mi się uda Wiara czyni cuda prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach