Ukasz52 0 Napisano 11 Stycznia 2008 jaki temat rozwojowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 12 Stycznia 2008 A co to w ogóle jest??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukasz52 0 Napisano 12 Stycznia 2008 o marcin dawno cie nie było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 14 Stycznia 2008 wiedziałem że tak bedzie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmurka 0 Napisano 14 Stycznia 2008 Dzień dobry WSZYSTKIM ... nie do wiary ! ! prawie wszyscy obecni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 14 Stycznia 2008 No nie powiem, że nie wiedziałam, ze tak będzie ale cóż A później sie ludziska dziwią, że ja mam najwięcej postów To może trzeba znowu jakąś burzę w szklance wody wywołać, albo zacząć gadać o seksie, czyli stanard w moim pokoju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vill 0 Napisano 14 Stycznia 2008 hej.i co? wielki COME BACK upadl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kur-rk 0 Napisano 14 Stycznia 2008 Witam wszystkich i pozdrawiam. Chwilowy brak pracy czekam na nowości z ARiMR, szczególnie dotyczących programów rolnośrodowiskowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arimka 0 Napisano 14 Stycznia 2008 Witam wszystkich i pozdrawiam. Chwilowy brak pracy czekam na nowości z ARiMR, szczególnie dotyczących programów rolnośrodowiskowych. Patrząc na projekt jest szansa. że będą to rzeczywiście programy rolnośrodowiskowe.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 14 Stycznia 2008 Witam:) No i sam nie mam czasu by zajrzeć z samego rana Ech, chyba nie zrobiłem dobrze wracając Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 14 Stycznia 2008 Łobuz to chodzi o to że nasz temat robi sie popularny przez co.............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 14 Stycznia 2008 To prawda, wiele nowych twarzy, może mniej branżowo????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aplegatt 0 Napisano 14 Stycznia 2008 To prawda, wiele nowych twarzy, może mniej branżowo?????właśnie zacznijcie się jeszcze numerami spraw wymieniać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 14 Stycznia 2008 To prawda, wiele nowych twarzy, może mniej branżowo?????właśnie zacznijcie się jeszcze numerami spraw wymieniać a co dla laika bedzie znaczyła taki znak sprawy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 14 Stycznia 2008 nie ma się co przejmować D@N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 14 Stycznia 2008 Już kapuje o co sie rozchodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 14 Stycznia 2008 A właśnie to tak średnio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 14 Stycznia 2008 To tak jak z protokołami niby wiadomo o co chodzi ale właściwie to tak nie do końca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 14 Stycznia 2008 a ja pokończyłem BKM został tylko jeden za to smrodliwy Zastanawiacie się dlaczego w takim razie cieszę michę, co???Bo to nie ja go będę robił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 14 Stycznia 2008 Mi też został jeden No i dwa z konopiami ale tego to nikt nie wie jak robić No chyba, że jest takie indywiduumm przyznać sie bez bicia Choc przyznam Łobuzie, że nie cieszę sie za bardzo, bo nie będzie co robić po tym jak zrobie te protokoły i trzeba sie będzie zabrać znowu za te śmieciorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P...Q 0 Napisano 14 Stycznia 2008 Mi też został jeden No i dwa z konopiami ale tego to nikt nie wie jak robić No chyba, że jest takie indywiduumm przyznać sie bez bicia Choc przyznam Łobuzie, że nie cieszę sie za bardzo, bo nie będzie co robić po tym jak zrobie te protokoły i trzeba sie będzie zabrać znowu za te śmieciorki konopie to pala niektórzy ale ja tam się nie znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 14 Stycznia 2008 No czas pomału zabawki zbierać:D Miłego popołudnia!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 14 Stycznia 2008 Papatki ludki, a ja dalej będę siedziała w tej konopii, z drugiej strony to chyba byłoby lepiej siedzieć w uprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 15 Stycznia 2008 Witam w nastepnym dniu naszej REAKTYWACJI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 15 Stycznia 2008 I ja witam serdecznie zapowiada się spokojny dzień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach