japka 0 Napisano 15 Stycznia 2008 To może ja znowu sie zapytam czy ma ktoś jakieś wytyczne co robic z raportami po kontroli z konopiami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arimka 0 Napisano 15 Stycznia 2008 A mnie się wszytsko rozłazi i mam kwadratową głowę. Na trzeźwo się tego nie da przejść... RATUNKU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 15 Stycznia 2008 Ratujmy Arimke ja ze swej strony cmokam w kwadratowe czółko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 15 Stycznia 2008 Co sie stało sie ???? Jak to mówił pewien kandydat na prezydenta Białegostoku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arimka 0 Napisano 15 Stycznia 2008 Co sie stało sie ???? Jak to mówił pewien kandydat na prezydenta Białegostoku " Niech nie będzie niczego" Lobuz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziewczynka 0 Napisano 15 Stycznia 2008 A mnie się wszytsko rozłazi i mam kwadratową głowę. Na trzeźwo się tego nie da przejść... RATUNKU i co myślisz tylko o sobie inni też mają porażkę i też proszą o malutką linkę pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arimka 0 Napisano 15 Stycznia 2008 A może linką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziewczynka 0 Napisano 15 Stycznia 2008 A może linką? jak pomoże to wyjątkowo może być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 15 Stycznia 2008 No czas pakować manatki Buziaki dla wszystkich którzy chcą i dla tych co nie też Nie ma, że boli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziewczynka 0 Napisano 16 Stycznia 2008 No czas pakować manatki Buziaki dla wszystkich którzy chcą i dla tych co nie też Nie ma, że boli Lobuz ale dlaczego tak mocno musi boleć dziś kolejny dzień porażki, ale linka lub "linką" od arimki może pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 16 Stycznia 2008 Witam Stara Gwardie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 16 Stycznia 2008 I ja witam starą gwardię Na dzień dobry cytuję opis z gg kolezanki. Opis dosyć nietypowy i bajkowy Może i niezbyt mądry ale mnie rozwalił Cytuję:Muminki cię widzą muminki cię śledzą muminki cię znajda zabiją i zjedzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 16 Stycznia 2008 Witka Wszystkim Jejku ależ ma dziewczyna wizje, chyba się czegoś nawąchała...tudzież miała zbyt duży kontakt z konopiami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arimka 0 Napisano 16 Stycznia 2008 Japka- zobacz co Ci grozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 16 Stycznia 2008 No właśnie wiem arimko nie uważasz, że to straszne...normalnie powinni nam dawać dodatki za pracę w ciężkich warunkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 17 Stycznia 2008 No gdzie są wszyscy Ledwie raz mnie nie ma z rana i już załoga rejteruje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmurka 0 Napisano 18 Stycznia 2008 Wpada zięć do teściowej, rozpina koszulę i mówi:- Niech mama tu pluje.- Co???- Niech mama tu pluje, powiedziałem.- Ale po co??- Bo lekarz kazał mi smarować brzuch jadem żmiji. witam zycze milego dnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vill 0 Napisano 18 Stycznia 2008 no i gdzie sie wszyscy podziali? gdzie ten wielki powrot??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 18 Stycznia 2008 Wlka z wiatrakami, znaczy rolnosie ruszyły Cześć Vill I witam resztę bandy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P...Q 0 Napisano 18 Stycznia 2008 Bąbel......nie śpij! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arimka 0 Napisano 18 Stycznia 2008 Wlka z wiatrakami, znaczy rolnosie ruszyły Cześć Vill I witam resztę bandy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P...Q 0 Napisano 18 Stycznia 2008 Wlka z wiatrakami, znaczy rolnosie ruszyły Cześć Vill I witam resztę bandy na ten czas arimka rzuciła okiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 18 Stycznia 2008 Powoli wychodzę na prostą:DDDDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 18 Stycznia 2008 no i gdzie sie wszyscy podziali? gdzie ten wielki powrot??? no dziwi się gdzie sie wszyscy podziali a sama tu nie zagląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vill 0 Napisano 18 Stycznia 2008 zaglada ale nic sie nie dzieje a ja przysypiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach