japka 0 Napisano 19 Stycznia 2008 Podobnie jak i ja Vill Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 21 Stycznia 2008 Dzień dobry Nie ma to jak ranek w poniedziałek i do tego w robocie przy rolnosiach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 23 Stycznia 2008 Dlaczego nikogo nie ma??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 23 Stycznia 2008 Cze no ja mam problemy z łaczem i własnie pierwszy raz w tym tygodniu udało mi sie tu wbić :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vill 0 Napisano 24 Stycznia 2008 i ja witam z samego rana tych co zajrza:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arimka 0 Napisano 24 Stycznia 2008 Cześć, młyn u mnie.D@N nie znalazłam nigdzie tej gazety, o której rozmawialiśmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 24 Stycznia 2008 Wita Was zariony Łobuz:))I wkurzony niestety też ale kto dziś nie jest???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 24 Stycznia 2008 zarobiony miało być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ursus 360 0 Napisano 24 Stycznia 2008 witam tu rolnik który nie ma szczęścia w niczym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 24 Stycznia 2008 Cześć, młyn u mnie.D@N nie znalazłam nigdzie tej gazety, o której rozmawialiśmy. Ello @ll!!! No oki Arimciu narazie nie dzwonia no i Japcia miała zobaczyć czy moze u niej ta gazetka sie pokazuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 30 Stycznia 2008 Człowiek się zapracował i już nikt nie przychodzi no co to ma być????Powrót 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vill 0 Napisano 31 Stycznia 2008 melduje sie na powrot 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 31 Stycznia 2008 no ja też jestem jak zawsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbar 0 Napisano 31 Stycznia 2008 melduje sie na powrot 2 ja tam nie znam waszej "paczki" ale tak widze ze Wy sie schodzicie ładnych pare stron postów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vill 0 Napisano 31 Stycznia 2008 melduje sie na powrot 2 ja tam nie znam waszej "paczki" ale tak widze ze Wy sie schodzicie ładnych pare stron postów ha! zeby tylko pare stron, my sie schodzimy pare lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 4 Lutego 2008 Cześć ludziska kończę rolnośrodowiskowe i wreszcie będzie luźniej ale dziś same kłopoty jeszcze trzymać kciuki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 4 Lutego 2008 No i nawet nikt nie wpadł się przywitać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 4 Lutego 2008 no ja wczesniej sbyłem ale nie mogłem nic napisać bo mi sie stronka wywalała :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 5 Lutego 2008 Witam wszystkich nie wiem, jak u Was ale u mnie pogoda cudna Rolnosie praktycznie zrobione i teraz tylko porządki Cudnie a od poniedziałku chce na urlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbar 0 Napisano 5 Lutego 2008 Witam wszystkich nie wiem, jak u Was ale u mnie pogoda cudna Rolnosie praktycznie zrobione i teraz tylko porządki Cudnie a od poniedziałku chce na urlop siema dla niektorych robota dopiero sie zacznie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 11 Lutego 2008 Witam Czytaliście list jednego z rolników, zamieszczony na PPR i mówiący o tym, co rolnicy myślą o nowym wniosku do obszarówki??Niestety muszę tu się z rolnikiem zgodzić Sami będziemy mieli problem,żeby taki wniosek wypełnić a kontrol to będzie makabra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 11 Lutego 2008 Widziałem to :/ W zeszły czwartek byłem w ŁORrze na szkoleniu z tego - załamałem się komuś sie że tak powiem poj...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 11 Lutego 2008 Cześć D@N. Ja byłem na szkoleniu w piątek. Faktycznie się komuś przestawiło. Błędów będie mnóstwo. Podobno wszystko dlatego, że musieliśmy się do jakichś przepisów dostosować. Jestem ciekaw, czy w innych krajach UE mają prostsze wnioski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 11 Lutego 2008 Cześć D@N. Ja byłem na szkoleniu w piątek. Faktycznie się komuś przestawiło. Błędów będie mnóstwo. Podobno wszystko dlatego, że musieliśmy się do jakichś przepisów dostosować. Jestem ciekaw, czy w innych krajach UE mają prostsze wnioski. moge sie założyć że nie!!! a to jest tylko zwykła nadinterpretacja unijnych przepisów!!!! no ale co my małe żuczki możemy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 11 Lutego 2008 No jak co możemy??Możemy zrobić kompletność do końca maja a jeszcze trochę a się okaże, ze nawet musimy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach